Keuzehulp iPhone

Er zijn enorm veel verschillende iPhone modellen, maar welke generatie is voor jou de perfecte keuze. Één ding is zeker en dat is dat iedere iPhone perfectie uitstraalt en een design heeft waarbij een ieder zijn of haar vingers zal aflikken.

Door het enorme aanbod aan iPhones is het goed mogelijk dat je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste iPhone. Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen kiest voor de nieuwste iPhone en daarom hebben wij voor jou hieronder in het kort een uitleg over iedere iPhone en hoe je de iPhone eventueel kunt aanschaffen. Want naast de vele keuze mogelijkheden voor de iPhone zijn er ook meerdere keuze mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe iPhone!

De verschillende iPhone generaties door de jaren heen

De allereerste iPhone zag het levenslicht in 2007, dit toestel is vandaag de dag niet meer verkrijgbaar op de markt. De iPhone 2G was een enorm succes en de jaren erna kwam Apple ieder jaar met een nieuw model op de markt om de consumenten tevreden te houden en te voorzien van nieuwe technologische snufjes. Na de iPhone 2G kwam Apple bijna exact een jaar later met de iPhone 3G en weer een jaar later met de iPhone 3GS, al deze modellen zijn niet meer op de telecommarkt verkrijgbaar.

iPhone 4

De meest succesvolle iPhone, met het design wat vrijwel iedereen kent is de iPhone 4. Deze smartphone was revolutionair en het was de eerste smartphone met een Retina display. Het toestel heeft een 3,5 inch Retina display en ligt hiermee ontzettend goed in de hand. Het strak vormgegeven design van de iPhone 4 is voor vele consumenten de reden geweest om deze smartphone aan te schaffen. Vandaag de dag is het nog steeds een populaire smartphone, om te kopen.

De iPhone 4 kun je op verschillende manieren aanschaffen. De meest voor de hand liggende manier is om het toestel te kopen in combinatie met een mobiel abonnement, omdat het toestel dan gratis verkregen wordt bij het mobiele telefoonabonnement.

Het toestel is ook aan te schaffen als los toestel. Dit is vandaag de dag juist lucratief met de iPhone 4 omdat het toestel aanzienlijk in prijs is gedaald met de komst van de nieuwe iPhone modellen. Wanneer je het toestel los koopt kun je zelf kiezen bij welke provider je een telefoonabonnement afsluit en je kunt dan ook nog eens kiezen voor een goedkoop sim only abonnement. Als je de iPhone 4 los koopt is het toestel simlockvrij.

iPhone 4s

Een jaar na de release datum van de iPhone 4 kwam Apple met de opvolger genaamd, iPhone 4s. De iPhone 4s ziet er qua uiterlijk identiek uit, zo heeft het ook een 3,5 inch Retina beeldscherm. Intern is de iPhone aanzienlijk verbetert en Apple heeft er voor gekozen om de iPhone meer kleur te geven, want de iPhone 4s is naast de zwarte kleur ook verkrijgbaar in een witte kleur. Zoals al vermeld is de iPhone 4s intern verbeterd en vooral de verbinding met het netwerk is aanzienlijk verbeterd omdat Apple twee antennes geplaatst heeft. De iPhone 4s is de smartphone voor iedereen die nú een betaalbare smartphone wil hebben.

De iPhone 4s kun je op verschillende manieren kopen. De meeste consumenten kiezen vooralsnog om het toestel te kopen in combinatie met een abonnement. Het is voor veel consumenten lucratief om de iPhone 4s te kopen in combinatie met een abonnement omdat je dan de iPhone 4s gratis krijgt bij je telefoonabonnement.

Wat vandaag de dag ook lucratief kan zijn is het los kopen van de iPhone 4s. Dit is lucratief omdat het toestel aanzienlijk in prijs verlaagt is met de komst van de nieuwe generatie iPhones. De iPhone 4s is bij de aanschaf als los toestel direct simlockvrij en dat betekent dat je bij iedere provider een mobiel telefoon abonnement kunt afsluiten. Je kunt dan bijvoorbeeld een goedkoop sim only abonnement afsluiten waardoor je enorm goedkoop gebruik kunt maken van het mobiele netwerk.

iPhone 5

Na het succes van de iPhone 4 en de iPhone 4s heeft Apple de iPhone ingrijpend veranderd. Het uiterlijk van het toestel heeft overeenkomsten met de vorige generaties, maar de iPhone 5 is groter maar ook dunner. Het heeft de beschikking over een 4 inch Retina display en het is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren, namelijk Space Grey en Silver. Vooral het uiterlijk gooit weer hoge ogen, maar intern is er enorm veel verandert, zoals de camera, processor en er zijn nieuwe features toe gevoegd aan het toestel.

De iPhone 5 kun je kopen met en zonder een abonnement. De voordeligste manier is het toestel kopen in combinatie met een telefoon abonnement. Bij een telefoonabonnement kun je het toestel namelijk gratis krijgen van de provider en wie wil nu niet een gratis mobiele telefoon.

Wil je liever niet aan een langdurig mobiel abonnement vastzitten dan is het ook mogelijk om het toestel simlockvrij aan te schaffen. Je koopt het toestel dan zonder abonnement, waardoor je na de aanschaf een goedkoop sim only abonnement kunt afsluiten bij een provider naar eigen keuze.

iPhone 5c

De opvolger van de iPhone 5 is de iPhone 5c. Het is de eerste keer dat Apple afwijkt van het gebruikelijke recept bij de verschillende iPhone generaties. Het toestel is namelijk van polycarbonaat gemaakt en hierdoor is Apple instaat geweest om het toestel kleur te geven. De iPhone 5c is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleur opties, blauw, roze, groen, geel en wit. Er is voor iedereen wel een geschikte iPhone 5c te vinden, als je maar van kleur houdt. Het uiterlijk van het toestel heeft ongelooflijk veel weg van de iPhone 5 en de specificaties zijn identiek aan dat van de iPhone 5. Apple’s motto waarom iets verbeteren als het al goed is!

De iPhone 5c is al geruime tijd op de markt en ondanks de toren hoge verwachtingen van de iPhone 5c, heeft het toestel Apple niet gebracht wat het bedrijf er van had verwacht. Het toestel is al honderd euro goedkoper dan de iPhone 5s, maar toch kiezen de meeste consumenten voor de iPhone 5s omdat het prijsverschil nihil is. De iPhone 5c is de perfecte instap smartphone als je nog nooit een iPhone in je bezit hebt gehad.

Is je oog gevallen op de iPhone 5c dan heb je de keuze uit een iPhone 5c met abonnement en zonder abonnement. Met abonnement is het toestel verkrijgbaar vanaf gratis, maar dan zit je hoogstwaarschijnlijk wel vast aan een langdurig contract bij een provider. Heb je dit liever niet dan kun je er ook nog voor kiezen om het toestel los te kopen. Met een los toestel heb je de keuze vrijheid m.b.t. de aanschaf van je telefoonabonnement. Omdat het toestel simlockvrij geleverd wordt is het mogelijk om bij iedere provider een mobiel abonnement af te sluiten, zelfs een goedkope sim only.

iPhone 5s

Iedere iPhone die op de markt komt is op één of andere manier wel revolutionair, maar de iPhone 5s slaat tot dusver alles. Het design straalt perfectie uit, het toestel is enorm snel en krachtig en het is tot dusver de beste iPhone van alle generaties. Met de iPhone 5s ben je klaar voor wat er allemaal komen gaat, dit toestel is klaar voor de toekomst. Naast de perfectie van het design heeft Apple het toestel voorzien van een nog nooit vertoonde A7 64 bits architectuur chip en een vingerprintscanner, beter bekend als Touch ID. Het uiterlijk heeft veel weg van de iPhone 5, maar de iPhone 5s is leverbaar in drie prachtige kleuren, Space Grey, Silver en Gold. Wil je de beste smartphone uit de Apple stal dan moet je voor nu kiezen voor de iPhone 5s.

De iPhone 5s is een prijzige smartphone en het is voor het overgrote gedeelte van alle consumenten niet betaalbaar om het te kopen als los toestel. De meeste consumenten kiezen daarom voor een lucratief mobiel telefoonabonnement waarbij ze de iPhone 5s meestal gratis krijgen of een gedeelte bij moeten betalen. Het maakt niet uit welke kleur je kiest, alle kleur opties hebben dezelfde verkoopadviesprijs.

Zoals al vermeld is een losse iPhone 5s voor de meeste consumenten op dit moment onbetaalbaar. Toch zijn er nog genoeg consumenten die de verkoopadviesprijs betalen voor de iPhone 5s omdat ze simpelweg niet vast willen zitten aan een langdurig mobiel telefoonabonnement. Een losse iPhone 5s is simlockvrij waardoor je zelf kunt bepalen bij welke provider je een goedkoop mobiel abonnement afsluit.

iPhone 6

De iPhone 6 circuleert op dit moment volop in het geruchtencircuit. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe iPhone op de markt komt. De verwachting is rond september 2014, maar Apple heeft tot dusver nog niets los gelaten over de opvolger van de iPhone 5s.

Wil je eerst weten wat Apple in petto heeft met de iPhone 6, dan zal je nog even geduld moeten hebben.