WhatsApp vanaf heden ook gratis voor de iPhone

0

iPhone gebruikers kunnen vanaf heden ook het populaire WhatsApp gratis downloaden in de App Store van Apple. Tot op heden moest er voor de aanschaf van WhatsApp via de App Store 89 eurocent betaald worden, dit is nu verleden tijd. Er moet wel na één jaar jaarlijks betaald worden voor de populaire berichtendienst. Dit geldt overigens niet voor bestaande gebruikers van WhatsApp op de iPhone. De abonnementskosten na één jaar is niet nieuw, bij andere merken was deze constructie al langer van toepassing.

Delen

Over de schrijver

Iris van Vliet

Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Blogger, social media addict, fotograaf en telefoon gek. Uit mijn fotografie hobby is mijn interesse ontstaan in de online wereld. Op mijn eigen blog waar ik af en toe wat foto's plaats kreeg ik veel positieve reacties. Naast het bloggen gebruik ik veel social media; Facebook, Twitter, Instagram ik heb het allemaal! Voor kopeniPhone.com beheer ik de social media, schrijf ik af en toe een nieuwsbericht en beheer ik het Forum.

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online