Toe aan een nieuwe iPhone? Denk eens aan tweedehands!

0

Refurbished iPhones zijn vrij geliefd tegenwoordig, omdat ze in verhouding tot nieuwe iPhones veel goedkoper zijn. iPhones die refurbished zijn hebben al een vorige eigenaar gehad en zijn dus tweedehands, maar ze zijn als het ware ‘opgefrist’ door de fabrikant en weer klaar om de markt op te gaan. Buiten het feit dat je geld kunt besparen door een door een refurbished iPhones aan te schaffen, zijn er nog enkele andere voordelen die bijdrage aan de populariteit ervan zijn.

Nieuwe componenten
Refurbished iPhones kunnen worden geleverd met nieuwe componenten, omdat ze grondig zijn nagekeken en eventuele defecte componenten zijn vervangen. Hierdoor functioneert het net zo goed als een nieuwe smartphone.

Je krijgt gewoon garantie
Een ander voordeel van het aanschaffen van een refurbished iPhone, is dat je gewoon garantie krijgt (ook al is deze tweedehands)! Er zijn diverse aanbieders die refurbished artikelen bieden, maar het wordt aanbevolen te allen tijde een aanbieder te kiezen die is aangesloten bij het Refurbished Keurmerk. Je betaalt er misschien iets meer voor, maar in ruil daarvoor is het wel betrouwbaarder en wordt er een uitgebreide garantie geleverd.

Je zit niet vast aan een duur abonnement
Tegenwoordig zijn abonnementen waarbij je een nieuw toestel krijgt haast niet te betalen. Als je een refurbished toestel koopt, betaal je veel minder voor een toptoestel en zou je bijvoorbeeld een sim-only abonnement kunnen afsluiten. Op die manier ben je veel goedkoper uit!

Betrouwbaarheid
Refurbished toestellen mogen alleen worden verkocht door goedgekeurde verkopers, wat goed is voor de betrouwbaarheid. Je kunt een tweedehands toestel van een vriend overnemen of via Marktplaats kopen, maar je weet dan eigenlijk niet helemaal in wat voor staat het toestel werkelijk verkeerd. Als je een toestel koopt van een goedgekeurde reseller, kun je er van op aan dat het toestel in een goede staat verkeert!

Bijgewerkte software
De software van refurbished smartphones is ook betrouwbaar en altijd bijgewerkt. De ontwikkelaars lossen alle eventuele problemen op en zorgen ervoor dat elk gebied op de telefoon wordt aangepakt, dus dit betreft ook de software.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online