Spelletjes spelen op de iPhone en echt geld winnen, kan dat?

0

Je speelt weleens een spelletje waarin je echt goed in bent en je denkt goh wat zou het leuk zijn als je hier echt geld mee kon winnen. Deze gedachten schiet ook regelmatig door onze hoofd heen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als je met een spelletje ook echt geld kan winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een spelletje spelen waarbij dit kan. Gelukkig groeit het aanbod iPhone geldspelletjes met de dag. Het zijn vaak online gokspelletjes want je moet er wel eerst geld voor inzetten.

Spelletjes spelen vanuit je browser

Het is helaas niet mogelijk om vanuit een App een gokje te gaan wagen. Apple blokkeert bijna standaard alle spellen waarbij je online kan gokken. Dit is jammer want het zou natuurlijk lekker makkelijk zijn als je gewoon een app kan openen. Gelukkig zijn de meeste websites aangepast in HTML 5. Dit wil zeggen dat je wel kunt gaan spelen vanuit je browser. Het is niet meer noodzakelijk om een speciale app te downloaden op die manier. Binnen een paar klikken heb je de website bezocht en kan je geld storten om vervolgens direct te spelen en hopelijk een leuk bedrag te winnen!

Betrouwbaar geld in zetten op sites met licenties
Op het internet zijn er verschillende sites met een online casino licentie te vinden. Het aanbod is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bijna elk jaar komen er weer nieuwe sites bij. Vooral de nieuwe sites zijn direct toegankelijk vanaf je iPhone. Je kan meteen een gokje gaan wagen en geld storten met iDeal. Je hoeft hiervoor dus geen speciale App meer te downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is de website bezoeken en een account aanmaken. Als je op deze sites speelt is dat gewoon legaal en betrouwbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Welkomstbonus voor nieuwe spelers op de iPhone
Speciaal voor nieuwe spelers is er ook de welkomstbonus. Als je op een iPhone een gokje waagt en je voor het eerst geld stort kan je hier al van profiteren. De welkomstbonus kan werkelijk uit van alles bestaan. Uit een stortingsbonus of free spins bij het aanmaken van een nieuw account. Bij de meeste bonussen is het wel een voorwaarden dat je eerst geld stort voor je gebruik kan maken van de bonus. Dit is dus wel iets om mee rekening te houden als je een nieuw account aanmaakt.

Keuze uit honderden spelletjes op je iPhone
Als je een account hebt aangemaakt dan kan je direct kiezen uit honderden spellen om een gokje op te wagen. Het zijn allemaal geldspelletjes, maar je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Ben je bijvoorbeeld goed in Monopoly? Zelfs dit spel kan je als geldspelletje spelen op de iPhone. Maar ook de klassieke gokspellen zoals Blackjack, roulette of de fruitautomaten. Je komt de spellen allemaal tegen en het is ideaal om er een gokje op te wagen. Het fijne van gokken op je iPhone is dat je het echt overal kan doen. Bijvoorbeeld vanuit de trein of gewoon lekker vanaf de bank. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online