Sim only steeds populairder

0
Sim only abonnementen blijken steeds populairder te worden onder consumenten, zo blijkt uit onderzoek. Kwartaal op kwartaal neemt het sim-only aandeel toe binnen de telecombranche. Steeds meer mensen kopen losse toestellen en schaffen daar een sim only abonnement bij aan. Deze kosten liggen aanzienlijk lager dan de kosten van een telefoon abonnement.

Het aandeel van sim-only steeg in het eerste kwartaal van 2014 naar een kleine 50 procent. Precies een jaar geleden was dat percentage nog een stuk lager, namelijk 41 procent. Mede doordat er steeds goedkopere smartphones op de markt komen worden er meer en meer sim only abonnementen afgesloten. Smartphone fabrikanten zijn allemaal hard aan de weg aan het timmeren en willen alles steeds goedkoper ontwikkelen. Door een goedkoop los toestel te kopen met daarbij een sim only kun je al voor 15 euro per maand klaar zijn. Bij telefoon abonnementen betaal je al snel zo’n 30 euro per maand.

Verder bleek uit het onderzoek dat meer dan de helft van alle mensen haar sim only abonnement online afsluiten. Doordat je online gemakkelijk alle prijzen kunt vergelijken op sim only vergelijkingswebsites, kun je binnen een paar handelingen de goedkoopste naar voren halen en afsluiten. Er zijn verschillende vergelijkingswebsites op internet, het is dus zo gedaan om er een te vinden. Let wel op dat je een onafhankelijke vergelijker gebruikt, anders wilt er nog wel eens een sim only abonnement als beste de bus uit komen die eigenlijk niet het beste bij jouw past. Ga dus wel opzoek naar een onafhankelijke vergelijker om de beste sim only te verkrijgen.

 

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online