Prepaid! De manier om je eigen kosten te bepalen

0

Niet iedereen kan tegenwoordig meer die dure lasten van een abonnement betalen, maar we kunnen deze tijd ook niet meer zonder onze telefoon. Gelukkig is er een andere mogelijkheid wat jou een heleboel geld bespaard, namelijk ‘Prepaid’. Heb jij nog steeds een goed werkende telefoon en heb je geen andere meer nodig? Dan is Prepaid zeer aan te raden om toch te kunnen blijven bellen alleen veel voordeliger. Jij bepaalt namelijk zelf hoeveel je uitgeeft aan je tegoed. Bij een goedkope prepaid simkaart heb je van te voren al betaald voor je beltegoed, vandaar ook de naam Prepaid (vooraf betaald). Weet wel dat niet iedere telefoon geschikt is voor Prepaid, want jouw telefoon moet wel simlock vrij zijn. Dit betekent dat je telefoon elke simkaart van elke provider moet kunnen accepteren, bijvoorbeeld een KPN kaart in een telefoon die je bij Vodafone gekocht hebt. Een groot voordeel van Prepaid is dat je maandelijks niet meer wordt geconfronteerd met je hoge abonnementkosten. Zo houdt je echt een heleboel geld over voor andere dingen.

Beginnen met Prepaid bellen!

Wil jij Prepaid bellen? Koop gewoon een Prepaid kaart en vervolgens kan je beginnen met goedkoop bellen. Ben je door je beltegoed heen? Geen punt, want je kan je beltegoed natuurlijk gewoon weer opwaarderen. Zo kan je dus ook geen overige kosten maken als bij een normaal abonnement, want is je beltegoed eenmaal op dan kan er ook niet meer gebeld worden. Het enige wat nog wel kan is gebeld worden. Er zijn verschillende manieren om jouw beltegoed op te waarderen. Automatisch opwaarderen is tegenwoordig onwijs populair, omdat je dan zelf niks meer hoeft te doen. Doe jij het toch liever zelf, dan kan dit met een opwaardeerkaart. Deze zijn te koop in elke boekenwinkel, supermarkt of telefoonwinkel.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online