Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 kopen

0

U wilt graag een Nokia Lumia kopen, maar weet niet welk model. En eigenlijk wilt u ook niet te veel uitgeven? Dan hebt u met de Nokia Lumia 630 of Nokia Lumia 635 de juiste telefoon gevonden. De Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 zijn beide modellen uit de Nokia Lumia serie. De Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 zijn de goedkopere modellen uit de Lumia serie, maar de kwaliteit is net zo goed als bij de andere modellen. Het enige verschil is dat de Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 iets kleiner zijn en iets minder functies hebben.

Het toestel

De Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 horen bij de kleinere modellen uit de Lumia Serie. De afmetingen van de Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 zijn 129,5×66,7×9,2 mm. Ze zijn dus niet zo groot als de andere modellen uit hun serie, maar dat heeft ook haar voordelen. De Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 passen makkelijker in broekzakken en nemen minder ruimte in.

Camera

Wat wel opvalt aan deze telefoons in vergelijking met de andere modellen is de frontcamera. Wanneer u een Nokia Lumia 630 of Nokia Lumia 635 koopt zult u geen selfies kunnen maken door middel van een frontcamera. Die zijn bij beide modellen weggelaten. Beide modellen hebben wel een normale camera van 5 megapixel.

Verschil tussen de Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635

De Nokia Lumia 630 en Nokia Lumia 635 lijken ontzettend veel op elkaar, maar verschillen op sommige punten wel. Het grootste en misschien wel het belangrijkste verschil voor veel mensen is de 4G verbinding. Wanneer u de Nokia Lumia 635 zult kopen kunt u gebruik maken van 4G verbinding. 4G verbinding zorgt dat u razendsnel internet heeft. Bij de Nokia Lumia 630 is deze functie niet bereikbaar en zult u het moeten doen met de 3G verbinding.

Klik HIER voor meer informatie over deze geweldige Lumia phones!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online