Voordelen van een smartphone zonder abonnement

iphonesHet kan gunstig zijn om een de iPhone als een los toestel te kopen, bijvoorbeeld wanneer je al beschikt over een abonnement. Ook is het mogelijk een nieuwe iPhone te kopen en daarbij zelf een sim only abonnement af te sluiten. In dit geval ben je vaak goedkoper uit. Sim only abonnementen hebben een zeer voordelige prijs, er hoeven maandelijks geen kosten te worden betaald voor een toestel. Wanneer je een iPhone los koopt om daarbij een sim only abonnement af te sluiten, zorg er dan voor dat het toestel simlockvrij is. De iPhone 5s en 5c zijn in ieder geval simlockvrij, bij de iPhone 4s is het van belang om dit nog even te controleren. Losse iPhones kunnen worden aangeschaft in de Apple Store maar ook in diverse telecomwinkels of op telecomwebsites is dit mogelijk. Prijzen kunnen verschillen dus vergelijk aanbieders met elkaar om zo het meest voordelig aan een iPhone te komen.

De iPhone staat bekend als de meest gebruiksvriendelijke smartphone. Alle iPhones beschikken over fantastische functies, vele mogelijkheden en een uitstekende kwaliteit. Koop je een losse iPhone dan investeer je in een kwalitatief goed toestel. Daarbij geeft Apple op een iPhone een jaar garantie. De maandelijkse kosten kunnen vervolgens zeer laag blijven vanwege de voordelige sim only abonnementen die te verkrijgen zijn. Ook zit men niet vast aan een één of tweejarig abonnement. Men is vanaf het begin eigenaar van de iPhone en kiest daarbij het abonnement dat bij de eigen wensen past.

Prijzen kunnen erg verschillen

De prijs van een losse iPhone hangt af van de aanbieder, het model en het aantal MB. Op dit moment worden de iPhone 4s, de iPhone 5c en de iPhone 5s in de Apple Store maar ook in diverse winkels en op websites aangeboden. Er zijn zelfs een aantal webshops waar de iPhone 4 en de iPhone 5 nog worden aangeboden als los toestel. Prijzen variëren per aanbieder maar de iPhone 4s komt al vanaf €319, de iPhone 5c vanaf €533 en de iPhone 5s vanaf €699. Wie van plan is een losse iPhone 6 kopen moet zeker eens een kijkje nemen bij onderstaande aanbieders. Deze webwinkels zijn door ons geselecteerd aan de hand van levertijd, service en verzending en retourneren. Wij vinden het van belang dat de klant ook bij de webwinkel terecht kan met eventuele vragen.

Hulp nodig bij het kiezen van een los toestel? Bekijk onze keuzehulp pagina en vind een antwoord op al je vragen!


essay writer
write my essay canada
english essay help online