Keuzehulp abonnement

prepaid simkaartDe meest voor de hand liggende mogelijkheid om een iPhone aan te schaffen is een abonnement afsluiten. De meeste Nederlanders kiezen voor een iPhone in combinatie met een abonnement omdat je de smartphone wellicht gratis krijgt. Wij vemelden duidelijk wellicht want het is niet zo dat je bij ieder abonnement de iPhone gratis krijgt. Het is ook mogelijk dat de provider een kleine vergoeding vraagt ten opzichte van de verkoopadviesprijs van de iPhone. Dit heeft vooral te maken met de grootte van het abonnement en hoe oud de iPhone is die je kiest.

Kies je voor een de nieuwste iPhone dan is het goed mogelijk dat je ondanks een abonnement toch bij moet betalen om de nieuwste iPhone te bemachtigen. Kies je voor een oudere generatie dan kun je het toestel veel eerder gratis krijgen bij je telefoon abonnement. Niet alleen de generatie heeft invloed op het al dan wel niet gratis krijgen van de iPhone. Zoals al gezegd heeft het ook een groot deel te maken met de abonnementskeuze. Hoe groter de bundels bij het abonnement des te sneller je de iPhone gratis krijgt. Wil je uitzoeken of je de iPhone gratis kunt krijgen bij je telefoon abonnement? Volg de onderstaande stappen en ontdek het direct!

Het aantal benodigde belminuten

Het belangrijkste onderdeel van je telefoonabonnement is de belbundel. Als je al in het bezit bent van een mobiel telefoon abonnement dan kun je heel gemakkelijk zien hoeveel belminuten je maandelijks nodig hebt om niet buiten je belbundel te raken. Dit kun je makkelijk controleren op je laatste facturen van je huidige provider. Heb je nog niet eerder een mobiel telefoonabonnement gehad dan is het verstandig om bij jezelf na te gaan hoeveel minuten je denkt te gebruiken iedere maand. Heb je het aantal benodigde belminuten bij de hand, slecteer dit aantal in onze prijsvergelijker.

Het aantal benodigde sms’jes

Ten tweede moet je nagaan hoeveel sms’jes je maandelijks verstuurd. Het is een feit dat er steeds minder sms’jes worden verstuurd, maar vooralsnog is het handig om inzichtelijk te krijgen hoeveel je er maandelijks verstuurd zodat je een passend mobiel telefoon abonnement kunt afsluiten. Wanneer je het aantal benodigde sms’jes per maand hebt uitgezocht kun je deze selecteren in de vergelijkingstool!

Het aantal benodigde MB’s voor mobiel internet

De belbundel is de basis voor een mobiel telefoonabonnement, maar de databundel voor mobiel internet wordt steeds belangrijker. Mobiel internet is sterk in opkomst en vooral bij een iPhone kun je niet zonder een databundel. De nieuwste iPhones zijn allemaal voorzein van een 4G functie en dan is het helemaal belangrijk om te kijken hoeveel MB’s je nodig denkt te hebben, want 4G is pas bij een grote databundel beschikbaar. Controleer het aantal MB’s dat je denkt nodig te hebben en vul dit aantal in onze prijsvergelijker in.

In onze speciaal ontwikkelde prijsvergelijkingstool vergelijk je alle iPhone abonnementen van alle bekende telefoon aanbieders! Begin direct met vergelijken.


essay writer
write my essay canada
english essay help online