Wat is een alles-in-één pakket?

0

De naam zegt het al, je hebt alles in 1. Maar wat heb je dan precies? Er zijn diverse soorten benamingen voor deze pakketten, zoals 3-in-1 pakket of triple play pakket genoemd. Het betekent uiteindelijk allemaal hetzelfde. Er zijn allerlei aanbieders die zulke pakketten aanbieden. Het is belangrijk om deze pakketten te vergelijken, ze bieden misschien wel hetzelfde, maar de prijs zal nooit hetzelfde zijn. In een alles in 1 pakket zitten vaak internet, bellen en digitale televisie inbegrepen. Tegenwoordig komen er steeds nieuwere pakketten op de markt, zo zijn er nu ook al aanbieders met een 4-in-1 pakket, hier zitten mobiele telefonie ook nog eens bij inbegrepen. Wanneer je kiest voor een alles in 1  pakket, sluit je dus alles af bij dezelfde aanbieder. Je zit dan niet meer met het geknoei van papierwerk van de verschillende aanbieders. Benieuwd welke providers deze alles in 1 pakketten aanbieden? Dat zijn KPN, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL, Ziggo, Online.nl en Stipte.

 De verschillende soorten alles in 1 pakketten

 

Er zijn verschillende pakketten die je kunt samenstellen voor deze alles in 1 pakketten. Zo kun je ervoor kiezen om internet, tv en bellen in een pakket te nemen maar ook voor een internet en tv pakket. Hierbij heb je internet met bellen pakket, of een tv met bellen pakket. Het kan allemaal, je moet kiezen wat voor jou het beste is. gebruik je veel internet thuis en moet het snel zijn en kijk je daarnaast ook nog veel tv. Dan is het logisch dat je een alles in 1 pakket neemt met internet en televisie. Ben je meer van het bellen samen met veel internetten, kies dan het alles in 1 pakket met bellen en internet. Vergelijk bij zo veel mogelijk providers de alles-in-één pakketten die zij aanbieden, de prijzen kunnen namelijk nogal erg verschillen. Kijk natuurlijk eerst wel goed naar je eigen gedrag, want wat heb je wel nodig en wat heb je niet nodig?

 

Combineren met je telefoonabonnement

Wanneer je gebruik maakt op dit moment van een Alles in 1 pakket bij een bepaalde provider óf van plant bent hier gebruik te van maken dan bestaat er vaak een grote kans dat je dit kan combineren met je telefoonabonnement. Het voordeel hiervan is dat je meestal bepaalde voordelen krijgt bovenop je het abonnement dat je hebt zoals kortingen of extra zenders. Weet je nou niet zeker of deze mogelijkheid beschikbaar is bij de provider waar je op dit moment gebruik van maakt óf bij de provider waar je naar over wilt stappen? Vraag het dan altijd even na bij de klantenservice, zij kunnen je meer informatie geven over dit onderwerp en zo weet je zeker dat je niet een kans mist. Enkele bekende providers waarvan zeker is dat zij deze service aanbieden zijn Vodafone, Telfort en Tele2. Natuurlijk is een alles in 1 pakket niet verplicht, je kan ook een abonnement bij een provider afsluiten voor bijvoorbeeld alleen internet, telefonie of televisie. Deze abonnementen zijn meestal goedkoper en komen tegenwoordig steeds meer voor.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online