iPhone 6S vanaf 9 oktober verkrijgbaar in Nederland

0

De iPhone 6S zal vanaf 9 oktober verschijnen in Nederland. Dit heeft de fabrikant onlangs bekend gemaakt. Het toestel is deze week al uitgebracht in onder andere Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. De adviesprijs van de iPhone 6S ligt op €749, waarmee het toestel €50 duurder is als de iPhone 6 bij de release.

Het toestel zal naast Nederland ook uitkomen in 39 andere landen, waaronder onder meer België, Spanje en Zwitserland. De release is hiermee een week later dan vorig jaar, toen het toestel nog een week na de release in de eerste landen uitkwam.

De iPhone 6S zal uitkomen in drie versies, namelijk de 16GB versie (€749), de 64GB versie (€849) en de 128GB versie (€969). Daarnaast zal ook de iPhone 6S Plus ook volgende week op de markt gebracht worden. Ook dit toestel wordt uitgebracht in drie versies. De goedkoopste 16GB versie gaat €859 kosten. De 64GB versie kost €969 en de 128GB kost €1079.

De iPhone 6S is in het eerste weekend al 13 miljoen keer verkocht en hiermee werd het verkooprecord van vorig jaar verbroken. Toen werden er 10 miljoen iPhone 6 en iPhone 6 Plus toestellen verkocht.

Momenteel zijn de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus al te bestellen in de voorverkoop in combinatie met een abonnement. Het goedkoopste iPhone 6S abonnement is momenteel al verkrijgbaar vanaf €40,00 per maand. De iPhone 6S Plus is iets duurder en is gratis verkrijgbaar bij een abonnement vanaf €50,00 per maand.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online