Tips & Tricks voor de iPhone 5s

Wij geven je de beste tips & trucs om alles uit je Apple iPhone 5s te halen.

De iPhone 5s is razend populair. Het heeft een overvloed aan applicaties, je kan daadwerkelijk alles met de iPhone 5s. Door de hoeveelheid functies van de iPhone 5s zal je bij lange na niet weten wat je allemaal kunt met de iPhone 5s, daarom geven wij je hier de beste tips & tricks om alle functies van je iPhone 5s te gebruiken.

Als je de iPhone 5s voor uiteenlopende doeleinden gebruikt en je moet snel een mail opzoeken of een contactpersoon, dan kun je vanaf ieder gewenste plek op het begin scherm naar beneden vegen en de spotlight zoekfunctie opent automatisch. Type in het zoekveld in wat u zoekt en binnen enkele seconden vindt de iPhone 5s precies wat je nodig hebt.
FaceTime videobellen is al bij de meeste mensen bekend maar vanaf nu kun je ook met de iPhone 5s FaceTime gesprekken starten met alleen audio. Selecteer iemand uit je contactlijst en tik vervolgens op het FaceTime telefoonsymbool. FaceTime is alleen te gebruiken tussen apparaten die gebruik maken van iOS. Daarnaast is FaceTime helemaal gratis tussen de iOS apparaten.
Ios 7 op de iPhone 5s heeft nog een leuke feature waarmee je draadloos kunt printen. Dankzij Airptint kun je heel eenvoudig een e-mail of ander document vanaf je iPhone 5s printen op een Airprint printer. Kies druk af in de e-mail en selecteer de Airprinter of ga via de webpagina naar de deelknop en kies dan voor druk af en selecteer de Airprinter.
Er is niets frusterende dan het kwijtraken van je iPhone 5s. Mede omdat er ontzettend veel privé gegevens opstaan maar omdat je de iPhone 5s voor alles en nog wat gebruikt. Wil je weten waar je iPhone 5s is wanneer je het toestel bent krijt geraakt dan kun je de functie zoek mijn iPhone aanzetten via ‘instellingen’ > ‘iCloud’. Vul hier de gegevens in van je Apple ID en de functie zoek mijn iPhone zal geactiveerd worden.

Als het zover is dat je iPhone 5s zoek is geraakt kun je via een ander iOS apparaat opzoek gaan naar je eigen iPhone 5s, door simpelweg jou gegevens in te vullen bij de zoek mijn iPhone app en hij zal nauwkeurig weergeven waar je iPhone 5s zich bevindt.

Wil je pronken met hoge scores in een game of een interessante webpagina opslaan voor later? Je kunt een screenshot maken met de iPhone 5s. Het maken van een screenshot is heel eenvoudig. Houd gewoon de de power-knop en de home knop gelijktijdig ingedrukt en je screenshot wordt opgeslagen op je filmrol.
Jouw tip of trick hier? Tip onze redactie met jouw tip voor de iPhone 5S en we zullen hem op deze pagina toevoegen!


essay writer
write my essay canada
english essay help online