iPhone 5s specificaties

iphone 5 witLees hier waarom de iPhone 5s nog steeds de beste smartphone is die je kunt kopen in 2014!

De iPhone 5s is Apple’s premium iPhone-serie voor het jaar 2014. Het toestel is in september 2013 op de markt gekomen, maar het is nog steeds meer dan de moeite waard om de iPhone 5s te kopen in vergelijking met andere nieuwe smartphones! Ontdek hier wat de iPhone 5s allemaal in petto heeft.

Camera’s iPhone 5s

Beide camera die op de iPhone 5s te vinden zijn bieden een aanzienlijke verbeteringen op als we de camera’s vergelijken met die van de iPhone 5 en de iPhone 5c. De verandering met de grootste impact qua camera is de iSight camera, die grotere pixels, een grotere sensor, een nieuwe True Tone Flitser, en diverse andere hardware en software functies krijgt.

De megapixels van de iSight camera blijft op acht steken, maar dit is ruim voldoende. Laat niemand je vertellen dat concurrerende smartphones met meer megapixels betere foto’s neemt op basis van de hoeveelheid megapixels. Megapixels is één maar een goede foto nemen vraagt vooral om voldoende licht en een goede cameralens. Apple heeft de megapixels bewust op acht laten steken, want Apple heeft juist de cameralens verbeterd, waardoor de iPhone 5s camera meer licht doorlaat.

Veiligheid en de Touch ID

Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone dan moet je ook goed kijken naar de beveiligingsfuncties van de smartphone. De smartphone is één van de meest waardevolle gadgets die je in jouw bezit hebt. Bedenk eens wat er zou kunnen gebeuren als je smartphone in de verkeerde handen terecht zou komen. Iemand zou in staat kunnen zijn om toegang te krijgen tot je e-mail account, Facebook en eventueel je bankrekening? Apple heeft de beveiliging van de iPhone 5s op een aantal manieren aanzienlijk verbeterd.

Om je iPhone 5s te beveiligen heeft Apple alles uit de kast gehaald. Als het gaat om technische innovaties, dan vindt je deze op de iPhone 5s. Je smartphone is nog nooit zo goed beveiligd geweest met Touch ID een identiteitssensor voor vingerafdrukken. Als je Touch ID hebt ingesteld op je iPhone 5s heb jij en alleen jij de mogelijkheid om de iPhone 5s te ontgrendelen. Touch ID is de meest innovatieve toevoeging op de iPhone 5s. Bij Touch ID geldt hoe vaker je het gebruikt des te sneller Touch I”D je vingerafdrukken zal gaan herkennen.

De A7 processor van de iPhone 5s

De iPhone 5s is de enigste en de aller eerste smartphone die een A7 64-bits processor heeft. De A7 processor draait op 1,3GHz, het is een dual-core processor gecombineerd met 1 GB RAM. De iPhone 5s is revolutionair en Apple makt dit mede mogelijk door de toevoeging van een 64-bit chipset en dit is allemaal voor wat er in de toekomst komen gaat. De A7 64-bits processor moet volgens Apple tot 2 keer sneller zijn dan de A6 32-bits processor in de iPhone 5. Apple heeft al vooruitgedacht met de iPone 5s en daarom zegt Apple met de iPhone 5s ben je klaar voor wat er komen gaat.

Ons oordeel

De iPhone 5s is een populaire smartphone, en volgens een onderzoeksrapport gepubliceerd ergens in het begin van april, is de iPhone 5s ’s werelds meest populaire smartphone ooit sinds de lancering in september 2013. Er zijn maar weinig concurrenten die Apple kunnen overtreffen met een goede smartphone. Apple loopt ver voor op zijn concurrenten en daarom is de iPhone 5s voor ons nog steeds de beste koop van 2014. Het design is voortreffelijk, de kracht en snelheid perfect en de vooruitstrevende technologieën die gebruikt zijn bewijzen dat je met de iPhone 5s klaar bent voor de toekomst.

essay writer
write my essay canada
english essay help online