iPhone 5s review

iphone5s 3Met een 64 bits processor, een betere camera, en de Touch ID vingerafdruk scanner heb je met de iPhone 5s de toekomst in je handen. Met de iPhone 5s blijf je vooruitdenken.

Apple blijft vooruitdenken, iedere iPhone die het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino, Californië op de markt brengt is een sprong voorwaarts. Iedere iPhone heeft tot nu toe iets revolutionairs gebracht en dat geldt absoluut voor de iPhone 5s. Een 64 bits architectuur processor en Touch ID zijn revolutionair in de smartphone wereld. De iPhone 5s blijft vooruitdenken, want niemand weet wat de toekomst gaat bieden maar de iPhone 5s is er volgens Apple klaar voor. De iPhone 5s is tot in de puntjes uitgedacht en dat maakt de iPhone 5s zo ontzettend bijzonder.

Prachtig vormgegeven met vooruitstrevende technologie

De iPhone 5s is het nieuwe vlaggenschip van Apple. Net als de iPhone 3GS en iPhone 4s, behoudt de iPhone 5s niet alleen dezelfde naam, maar ook hetzelfde ontwerp en veel van dezelfde functies als zijn meest directe voorganger. In de tijd dat de concurrentie nog nooit zo sterk is geweest als nu, is de iPhone 5s niet de enige op het Apple podium dit jaar, Apple heeft naast de 5s een iPhone 5c op de markt gebracht, maar dit toestel is in eerste optiek geen directe concurrent want de iPhone 5s is velen malen krachtiger.

De iPhone 5s is bijna identiek aan de iPhone 5. Welke uiterlijke verschillen zijn op het eerste oog zichtbaar, de nieuwe True Tone flash, en de integratie van Touch ID in de home knop. De kracht van de iPhone 5s komt allemaal vanuit de A7 chip met 64 bits architectuur. Met deze ongelofelijke chipset heeft Apple duidelijk de norm vastgesteld voor wat er allemaal komen gaat. Met de iPhone 5s heb je de toekomst in je handen en met Touch ID, een identiteitssensor voor vingerafdrukken is je smartphone optimaal beveiligd.

iPhone 5s iSight camera overtreft zichzelf

Al jaren worden iPhone toestellen geroemd om de geweldige prestaties, maar de iSight camera van de iPhone 5s overtreft zelfs zichzelf. Apple heeft geavanceerde technologieën gebruikt die speciaal ontworpen zijn voor de hardware en de software van de iSight camera. De iPhone 5s maakt geweldige foto’s, nu kan iedereen de professionele fotograaf uithangen. Voor de perfecte foto heb je licht nodig en de nieuwe iSight camera van de iPhone 5s heeft een 15 procent grotere sensor, met grotere pixels van 1,5 micron. De diafragma is verkleint naar ƒ/2.2 en dit allemaal om meer licht door te laten waardoor je professionele foto’s kunt maken.

De True Tone flitsers is daarnaast een belangrijk spil voor meer licht en beter licht. Een witte en een amberkleurige led werken samen om de juiste kleursamenstelling te bewerkstelligen. De True Tone Led flitser heeft meer dan duizend unieke flits combinaties waardoor altijd de juiste belichting gebruikt wordt bij het schieten van de perfecte foto.

iPhone 5s prijzen en beschikbaarheid

iphone5s 2In vergelijking tot andere smartphones is de iPhone 5s een kleine smartphone met een beeldscherm van 4 inch. Als je niet een super groot toestel ambieert is de iPhone 5s de juiste koop. Apple is absoluut vooruitstrevend en met de iPhone 5s heb je de toekomst in je handen. De iPhone 5s is verkrijgbaar in drie capaciteiten 16GB, 32GB en 64GB. Apple biedt daarnaast keuze uit drie kleur opties Silver, Space Grey en Gold. Zelfs met de kleur opties is Apple trendsetter. Een los toestel heeft een verkoopadviesprijs vanaf 699,00 euro. De iPone 5s aanschaffen met een abonnement zal aanzienlijk goedkoper zijn.

Upgrade naar de iPhone 5s

Het is de meest vooruitstrevende smartphone van dit moment en het maakt niet uit welk toestel je nu in je bezit hebt, want de iPhone 5s is ten alle tijden een stap voorwaarts, een stap richting de toekomst. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe smartphone, is min of meer genoodzaakt om de iPhone 5s aan te schaffen. Vooral door de vooruitstrevende technologieën en de prachtig afgestemde iOS 7 is de iPhone 5s het top toestel van dit moment.

Wat vind jij van de iPhone 5s? Ben je het eens met onze review of heb jij een andere mening over dit toestel? Deel het in ons speciale iPhone 5S forum!


essay writer
write my essay canada
english essay help online