iPhone 5s camera

iphone5s 6De iPhone 5s lijkt van de buitenkant exact op de iPhone 5 maar er is ontzettend veel verandert aan de hardwaren en software. Zo ook bij de camera van de iPhone 5s. Als je de specificaties er op na leest zal je ook denken dat de camera niet verandert is omdat zowel de iPhone 5 als de iPhone 5s een 8 megapixel iSight camera hebben. Maar Apple heeft een groot aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd aan de iPhone 5s camera. De camera van de iPhone 5s is nu nog beter geworden en het kan zelfs perfecte foto’s maken terwijl de omstandigheden er niet naar zijn.

Apple heeft geprobeerd om meer licht in de cameralens te laten komen door het vergroten van de sensor, hetgeen leidt tot een toename van de grootte van de pixels van 1,4 micron tot 1,5 micron. Door het vergoten van de lens en door de toename van de grootte van de pixels is Apple instaat geweest om het aantal megapixels niet te hoeven vergoten.

Geen goed licht? Geen probleem!

In goed verlichte omstandigheden presteert de iPhone 5s camera uitstekend. De kleuren zijn mooi en er worden voldoende details weergegeven. De camera heeft geen optische beeldstabilisatie, zoals de Nokia Lumia 1020 wel heeft, maar de iPhone 5s maakt gebruik van software stabilisatie, waarmee enigszins geprobeerd word om een eventuele trillende hand te compenseren.

Ook als er weinig licht is presteert de camera uitstekend want door het vergroten van de sensor krijgt de cameralens meer licht binnen waardoor je in iedere omstandigheid een goede foto moet kunnen nemen. Dit komt mede door de toevoeging van de True Tone Flitser.

True Tone Flitser

Een grotere sensor is altijd een goed, maar de meest innovatieve toevoeging aan de camera van de iPhone 5s is de True Tone Led flitser. Apple heeft een twee led lampjes als flitser geinstalleerd, de ene heeft een amber kleur en de andere heeft een witte kleur. Het idee van de True Tone flitser is het verbeteren van de harde tinten en onnauwkeurige in de kleurweergave. De camera software analyseert het omgevingslicht en zal dan zelf de True Tone fliters op de juiste manier gebruiken voor de perfecte belichting. Met de True Tone flitser kan de iPhone 5s camera meer dan duizend verschillende combinaties van licht maken, zo kun je altijd de perfecte foto maken.

essay writer
write my essay canada
english essay help online