iPhone 5s batterij

iphone5s 3De levensduur van de batterij speelt een belangrijke rol bij de keuze van een nieuwe smartphone. Tegenwoordig wil iedereen de hele dag bereikbaar zijn met zijn of haar smartphone en lang niet alle toestellen staan dit toe. Dit heeft niet alleen te maken met de capaciteit van de batterij, het heeft ook een groot deel te maken met de gebruikersintensiviteit van de smartphone.

De iPhone 5s is een vooruitstrevende smartphone, waarmee je klaar bent voor de toekomst. De capaciteit van de iPhone 5s batterij is ten opzichte van de iPhone 5 met tien procent toe genomen. De huidige capaciteit van de batterij van de iPhone 5s is 1570mAh. Het is geen spectaculaire verbetering maar het is meer dan voldoende om een hele dag met je iPhone 5s te kunnen.

Lang gebruik door een zuinige processor

Apple heeft bij de iPhone 5s gebruik gemaakt van een energie zuinige processor en daardoor is het mogelijk dat je met een capaciteit van slechts 1570mAh de hele dag door kunt. De concurrentie van Apple maakt al gebruik van batterijen met een capaciteit van 2800mAh maar dankzij de energie zuinig processor verbruikt de iPhone 5s niet extreem veel capaciteit. Er moet wel vermeld worden dat de capaciteitsduur van de batterij verschilt per exemplaar en dat komt omdat Apple gebruik maakt van verschillende leveranciers. Volgens de gegevens van Apple zelf moet de iPhone 5s 250 uur in de stand-by tijd mee kunnen gaan en het heeft 600 minuten spreektijd.

Ben jij tevreden over de batterijduur van de iPhone 5S of heb je nog trucjes om langer met het toestel te kunnen? Laat het weten in ons thema forum

 

essay writer
write my essay canada
english essay help online