iPhone 5S en 5C nu te verkrijgen

0

Apple heeft in september jl. twee nieuwe iPhones gepresenteerd en vanaf heden zijn deze in Nederland overal te verkrijgen. Wil jij ook een iPhone kopen maar weet je nog niet precies welke van de twee het beste bij je past? Lees dan vooral verder en kom achter de verschillen tussen de iPhone 5S en de iPhone 5C.

De iPhone 5S

De iPhone 5S moet het nieuwe vlaggenschip worden van Apple en de kans is groot dat deze nieuwe smartphone van Apple de meest populaire smartphone van Apple word omdat er een nieuwe functie toegevoegd is aan de iPhone 5S. De nieuwe functie betreft een vinger ID button, waarmee je de iPhone kunt unlocken en aankopen kunt doen in de App Store. Verder is de iPhone 5S voor het eerst in een gouden look te verkrijgen naast de witte en antraciete look.

De iphone 5C

De iPhone 5C is de goedkopere versie van de iPhone en de iPhone 5C is de opvolger van de iPhone 5. De iPhone 5C is een kleurrijk toestel die in meerdere kleuren te verkrijgen is. De specificaties zijn nagenoeg gelijk aan de iPhone 5 op de levensduur van de batterij na want deze is aanzienlijk verbeterd. Het is voor het eerst dat Apple twee iPhones gelijktijdig lanceert en hierdoor word de keuze alleen maar lastiger.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online