Tips & Tricks iPhone 5c

Wij geven je de beste tips & trucs om alles uit je Apple iPhone 5c te halen.

De iPhone 5c is niet razend populair maar het toestel heeft net als alle andere iPhone generaties een groot aantal functies en features die lang niet iedereen weet. Veel van de functies en features zijn heel simpel om te gebruiken en ze maken het nog aangename om met de iPhone 5c te werken. Lees hieronder de beste tips & tricks voor je iPhone 5c.

Wat heel veel mensen niet weten is dat wanneer de iPhone 5c gekoppeld is aan de koptelefoon je ook een foto kunt maken. Open de camera applicatie terwijl je koptelefoon gekoppeld is aan de iPhone 5c en als je een foto wilt maken druk je gewoon op de volumeknop die aan de koptelefoon is vastgemaakt. Dit is ideaal als je een selfie wilt maken!
Veel mensen weten het niet want lang niet alle smartphones hebben deze functie, je kunt met de iPhone 5c een screenshot maken. Dit doe je heel eenvoudig door op de home knop en power knop gelijktijdig te drukken. De screenshot die op dat moment genomen is wordt opgeslagen in je filmrol.
Meld jij je nog steeds aan met verschillende wachtwoorden op je iPhone 5c? Dat hoeft niet, want bij de instellingen van de iPhone 5c kun je met één account aanmelden en je kunt dan direct met dit ene account twitteren of je Facebook status updaten. Het account aanmaken kan heel eenvoudig, ga naar ‘instellingen’ > ‘Facebook’ en creëer één account voor Facebook en Twitter.
De iPhone 5c is voorzien van een redelijk goede batterij, maar je kunt de levensduur van de batterij op verschillende manieren vergroten. Bijvoorbeeld door vanaf onder aan het scherm naar boven te vegen en dan de helderheid aan te passen van het beeldscherm.

Ook kun je dubbel drukken op de home knop waardoor alle openstaande apps weergegeven worden. Je kunt deze apps afsluiten door deze naar boven heen te vegen. Je hoeft dit niet stuk voor stuk te doen, je kunt er maximaal drie gelijktijdig afsluiten door ze naar boven te vegen.

Muziek maakt een belangrijk deel uit in ons leven en in de muziek app van de iPhone 5c kun je zelf je favorieten nummers in een afspeellijst zetten waardoor je alleen de nummers afspeelt die jij wilt horen het maken van een dergelijke afspeellijst is enorm eenvoudig. Tip in de muziek app op ‘Afspeellijst’ > ‘Voeg afspeellijst toe’ en type een bijpassende naam in voor de afspeellijst. Tik daarna op de nummers die je wilt toevoegen aan de afspeellijst en sla de afspeellijst op .
Heb je zelf nog een goede tip of een bepaald trucje met de iPhone 5C? Laat het aan andere gebruikers weten in het forum!

 

essay writer
write my essay canada
english essay help online