iPhone 5c specificaties

iphone 5cNiet een goedkope iPhone maar een goedkopere kleurrijke iPhone, dat is de iPhone 5c!

Al het goede van de iPhone 5 is terug te vinden in de iPhone 5c. De specificaties zijn identiek maar het uiterlijk is verandert. De iPhone 5c is niet een goedkope iPhone maar een goedkopere iPhone welke verkrijgbaar is in vijf kleur opties. De kleuren opties die Apple beschikbaar stelt voor de iPhone 5c komen voort uit het kleurenpalet van iOS 7, de kleur opties zijn wit, blauwe, geel, roze en groen. Voor iedereen is er een goedkopere kleurrijke iPhone 5c te koop!

Design

Als je de iPhone 5c voor de eerste keer in handen krijgt zie je meteen dat het een iPhone betreft, maar het heeft geen strak design waar de iPhone om geroemd wordt Apple heeft voor de iPhone 5c gekozen voor polycarbonaat behuizing en hierdoor is Apple in staat geweest om de iPhone 5c van kleur te voorzien. Het formaat van het toestel is iets toegenomen en de achterkant van het toestel is bol en dat hebben wij vanaf de iPhone 3GS al niet meer gezien. De kleurenpalet welke gebruikt is moet je persoonlijk aanspreken, maar volgens Apple moet er voor een ieder een geschikte kleur aanwezig zijn. De fysieke knoppen, speakers, microfoon en het oplaadpunt bij de iPhone 5c zitten allemaal op dezelfde plek als bij de iPhone 5. Het design is niet vernieuwend maar wel ontzettend kleurrijk.

De iPhone 5c camera

De specificaties zijn één op één overgenomen van de iPhone 5, dat geldt ook voor de iSight camera welke 8 megapixels heeft, vijf elementen lens en een diafragma van f/2.4/ Het is absoluut geen slechte camera. Apple bewijst al jaren achtereenvolgens dat ze met minder megapixels de beste prestaties uit de camera kunnen halen. De iPhone 5c iSight camera werkt sneller met het vastleggen van foto’s, heeft betere prestaties bij weinig licht en het heeft een verbeterde ruisonderdrukking in vergelijking met de vorige generaties. De HDR opnames zijn ook sneller in vergelijking met oudere iPhones.

De FaceTime HD camera is wel verbeterd ten opzichte van de iPhone 5. Deze heeft nu een betere functie, zodat je nog beter kunt beeldbellen en selfies kunt maken. Maar met de 1,2 megapixels FaceTime HD camera kun je nog niet zeggen dat je de perfecte selfie camera hebt.

Batterij van de iPhone 5c

Apple zegt dat de levensduur van de batterij in de iPhone 5c groter is dan die in de iPhone 5. Apple beweert dat je met de 1440mAh batterij 10 uur kunt surfen op het internet ongeacht of dit via het Wi-Fi netwerk is of het 4G netwerk. Aple beweert verder dat je tot 8 uur gebruik kunt maken van het 3G netwerk, en tot 10 uur video’s kunt afspelen en tot 40 uur audio kunt afspelen. Volgens ons is dit bijna identiek aan de iPhone 5. Het is goed mogelijk dat Apple energie zuinigere hardware heeft gebruikt bij de productie, waardoor de levensduur van de 1440mAh batterij vergroot is.

Ons oordeel

Apple heeft naast de iPhone 5c ook de iPhone 5s op de markt gebracht. Deze twee nieuwe generaties maken het een ieder extra lastig om te kiezen voor de juiste smartphone. Het ka ooik juist een makkelijke keuze zijn, want ga je voor kleur of ga je voor vooruitstrevende technologieën en design. Als je voor kleur gaat is de iPhone 5c de smartphone die precies bij je personlijke wensen past, wil je juist het beste van het beste dan is de iPhone 5c niet de juiste smartphone en zal je moeten kiezen voor de iPhone 5s. De iPhone 5c is een remake van de iPhone 5 en het is volgens ons een leuk instap model maar niet meer dan dat, want als je al in het bezit bent van een iPhone, dan ligt het voor de hand dat je juist kiest voor het beste van dit moment en dat is de iPhone 5s.

essay writer
write my essay canada
english essay help online