iPhone 5c toestelinformatie

iphone 5cDe eerste iPhone die Apple introduceerde was in 2007, de iPhone 2G. Al snel bleek de iPhone een schot in de roos voor het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino, Californië. Na het ongelooflijke succes van de ‘originele’ iPhone heeft Apple in de jaren erna steeds een vernieuwde iPhone uitgebracht en omdat de iPhone garant staat voor succes zal Apple deze gadget nog lang niet in de ijskast zetten.

In het najaar van 2013 introduceerde Apple twee nieuwe iPhone modellen. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het Amerikaanse bedrijf dat ze gelijktijdig twee iPhones op de markt brengen. In september 2013 presenteerde Apple haar nieuwe vlaggenschip de iPhone 5s, maar daarnaast was er aandacht voor de kleurrijke iPhone 5c.

Kleurrijk maar met een vertrouwd design

De basis voor de iPhone 5c komt van de iPhone 5. Het design van het toestel heeft enorm veel weg van de iPhone 5, alleen dan in een kleurrijk polycarbonaat jasje. Vrijwel iedereen verwachte dat Apple een goedkope iPhone zal introduceren, maar niets is minder waar ondanks dat het toestel lager geprijsd is dan de iPhone 5s. De iPhone 5c is de directe opvolger van de iPhone 5 en dat is vooral aan de hardware en de software te zien. Het uiterlijk is is wel heel anders ondanks dat de afmetingen bijna hetzelfde zijn. Zoals al vermeld is de iPhone 5c een kleurrijk toestel en dat komt omdat Apple het toestel dankzij de polycarbonaat behuizing kleur heeft kunnen geven. De iPhone 5c is er in vijf sprankelende kleuren blauw, wit, groen, geel en roze. Apple introduceert met de iPhone 5c een kleurrijke iPhone die voor iedereen geschikt is.

Foto’s in de vertrouwde kwaliteit

De eerste indruk van iedereen bij het horen van de naam iPhone 5c dacht iedereen ook direct aan een downgrade van bepaalde functies en specificaties, niets is minder waar. De iPhone 5c is er zelfs op vooruit gegaan ten opzichte van de FaceTime HD camera van de iPhone 5. De iPhone 5c is uitgerust met een 1,2 megapixels FaceTime HD camera waardoor je in uitmuntende kwaliteit kunt beeldbellen en selfies kunt maken.

Aan de achterzijde van het toestel vind je precies dezelfde camera als bij de iPhone 5. Hiermee kun je onder goede omstandigheden professionele foto’s schieten. Meerdere professionele fotografen hebben al bewezen dat je met de 8 megapixel camera ontzettend goede kwalitatieve foto’s kunt maken die zelfs magazine waardig zijn.

Geef nog meer kleur aan de iPhone 5c door bijpassende accessoires

iphone 5c hoesjeHet eerste kleurrijke toestel van Apple kan je van nog meer kleur voorzien, dankzij de accessoires die je bij het toestel kunt kopen. Omdat de iPhone 5c een andere vorm heeft dan alle voorgaande generaties is het niet mogelijk om oude beschermhoesjes te gebruiken. Apple heeft bij de introductie van het toestel meteen een aantal nieuwe kleurrijke beschermhoesjes geïntroduceerd. Niet iedereen is te spreken over de nieuwe beschermhoesjes omdat het niet zal passen bij de uitstraling van het Amerikaanse bedrijf. De beschermhoesjes zijn verkrijgbaar bij de Apple Store in zes verschillende kleuren wit, roze, geel, blauw, groen en zwart. De kritiek op de hoesjes komt voornamelijk door de gaten aan de achterkant. Je kunt natuurlijk ook andere beschermhoesjes kopen die geschikt zijn voor de iPhone 5c.

essay writer
write my essay canada
english essay help online