iPhone 4s camera

iphone 4s 3De originele iPhone was baanbrekend, maar de glansloze 2 megapixel camera was waarschijnlijk de zwakste schakel. De iPhone 4 camera werd flink opgewaardeerd, naar maar liefst 5 megapixels, nog steeds niet geweldig, maar het is lange tijd de meest populaire camera om foto’s mee te plaatsen op Flickr. De camera van de iPhone 4s is nu opgewaardeerd naar 8 megapixels, maar zoals de meeste waarschijnlijk wel weten draait het niet alleen om het aantal megapixels. Waar het ook om draait bij een camera is de diafragma van de lens en de hoeveelheid licht dat de sensor kan ontvangen. Apple heeft de iPhone 4s voorzien van de meest geavanceerde lens, die bestaat uit vijf elementen en de diafragma is verkleint naar f/2.4.

Fotografische verbeteringen overtreffen de iPhone 4s in alles

De fotografische verbeteringen van bij de iPhone 4s gaan verder dan de veranderingen bij het toestel zelf. Een nieuwe functie bij iOS 7, het huidige besturingssysteem van de iPhone 4s, is iCloud. Deze functie is beschikbaar vanaf iOS 5. Een belangrijk onderdeel van iCloud is de Photo Stream. Deze stuurt automatisch elke foto die je neemt op de iPhone naar iCloud. Bij iCloud krijgt iedere iPhone gebruiker na registratie 5GB gratis opslag, deze kun je uitbreiden maar dan moet je betalen.

De camera van de iPhone 4s presteert uitzonderlijk goed. Het opstarten van de camera duurt een paar seconden, maar eenmaal opgestart is de iPhone 4s camera vliegensvlug. Een foto nemen, gebeurt zonder enige sluitervertraging en de verwerkingstijd is tussen het schieten en het maken van de foto is bijna direct. Bij de camera van de iPhone 4s is het mogelijk om twee frames per seconde te schieten, met één druk op de knop.

Zelfs professionele fotografen gebruiken de camera van de iPhone 4s

De camera van de iPhone 4s wordt geroemd door professionele fotografen, maar ook door hobbyisten. Menig professioneel fotograaf heeft wel eens een foto geschoten met de iPhone 4s en deze aangeboden aan een magazine. Verscheidende foto’s hebben het geschopt tot een magazine en dit is niemand opgevallen, niet voor niets is de iPhone 4s camera immens populair op de foto website Flickr.

essay writer
write my essay canada
english essay help online