iPhone 4s batterij

iphone 4s batterijDe levensduur van de batterij speelt een belangrijke rol bij de keuze van een nieuwe smartphone. Tegenwoordig wil iedereen de hele dag bereikbaar zijn met zijn of haar smartphone en lang niet alle toestellen staan dit toe. Dit heeft niet alleen te maken met de capaciteit van de batterij, het heeft ook een groot deel te maken met de gebruikersintensiviteit van de smartphone.

De iPhone 4s is razend populair maar lang niet iedereen is te spreken over de levensduur van de batterij. Er gaat bijna geen dag voorbij dat de iPhone 4s vaker aan de lader moet dan geliefd is. De capaciteit van de iPhone 4s batterij is niet groot, het heeft maar een capaciteit van 1430mAh. Dit is bijna de helft minder dan de huidige smartphones.

Het aantal functies in het mobiele besturingssysteem van Apple, iOS neemt met elke upgrade toe en dat vergt energie van de batterij. Ook functies die je niet gebruikt gebruiken energie en dat is vaak de oorzaak dat de capaciteit van de batterij steeds verder afneemt. Vooral bij de iPhone 4s neemt de capaciteit snel af omdat de iPhone 4s een oudere smartphone is en de processor de vele functies niet meer aan kan. De kracht van de processor is niet genoeg en daarom zal in de toekomst de iPhone 4s ook niet een eventuele upgrade van iOS accepteren.

essay writer
write my essay canada
english essay help online