Hoe gebruik je een VPN server op een IPhone?

0

Het gebruiken van een VPN service op een IPhone is eenvoudig te regelen. Bijna iedere VPN service heeft namelijk wel een app uitgebracht voor Android of IOS. Door middel van een app kan er gemakkelijk een verbinding worden gemaakt worden met de VPN server van jouw gekozen VPN dienst. In dit artikel worden er een aantal tips gegeven voor het kiezen van de juiste VPN dienst voor je IPhone en hoe je deze dienst moeten gebruiken.

Een app voor een VPN verbinding op je IPhone is niet per se noodzakelijk aangezien het besturingssysteem van een IPhone VPN verbindingen al uit zichzelf ondersteunt. Voor het instellen van deze verbinding heb je alleen wat technische kennis van het besturingssysteem te hebben.

Een app is niet perse noodzakelijk voor een VPN verbinding, het besturingssysteem van een iPhone ondersteunt namelijk ook uit zichzelf VPN verbindingen. Om dit in te stellen dient de gebruiker enkele wat technische kennis te hebben van het IOS systeem.

VPN verbinding via een app
De makkelijkste manier om een VPN verbinding in te stellen is door middel van een app. Het is namelijk zo dat deze app is ontwikkeld door de aanbieders van VPN diensten om het gebruik makkelijker te maken. Echter is de ene app de andere niet, waardoor er veel verschillen tussen de apps kunnen zitten. Tussen sommige apps kun je echt duidelijke verschillen zien met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Volgens vpndiensten.nl zijn dit de beste VPN aanbieders voor Iphone:

• Tunnelbear
• NordVPN
• ExpressVPN

VPN verbinding via het besturingssysteem
Voor het instellen van een VPN verbinding via de instellingen van je IPhone moet je het volgende stappenplan gebruiken:

iPhone:
Instellingen -> Algemeen -> VPN
Kies voor de optie: “voeg VPN-configuratie toe”

Probeer vervolgens verbinding te maken met jouw gekozen VPN netwerk zodat je bij de benodigde bestanden kan. Ook kun je via deze instellingen je internet maskeren voor aanbieders die je proberen te tracken, deze optie is meestal wel gemakkelijker te realiseren via een app.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online