Handige outdoor gadgets

0

Trek jij met een groep vrienden graag de natuur in om te kamperen, voor lange wandelingen, voor een dropping of ben je leidinggevende bij scouting? Dan is het ook in dit geval belangrijk om belangrijk te zijn. Maar niet in alle gevallen is het even gemakkelijk om je telefoon te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer het intens slecht weer is, je in een gebied zit waar je weinig tot geen bereik hebt of wanneer de accu van je telefoon heb niet al te lang volhoudt zonder lader. In dit geval zijn er ook een aantal handige gadgets verkrijgbaar. Niet alleen voor je telefoon zelf, maar ook als vervanging voor je mobiel.

Bescherming voor je telefoon

De ‘gewone’ hoesjes met bijvoorbeeld een afbeelding beschermen je mobiel alleen voldoende als je in een droge omgeving zit. Ben je voor je werk of je hobby regelmatig te vinden? En moet jij je telefoon ook gebruiken tijdens een regenbui? Grote kans dat het water alsnog in je telefoon druipt. En dan kan vervelende gevolgen hebben voor het toestel. Schaf daarom altijd een waterdicht hoesje aan. Maak je geen zorgen dat je uiteindelijk een log omhulsel op je telefoon hebt zitten. De waterdichte hoesjes zijn meestal net zo dik als een ‘gewoon’ hoesje. Deze bescherming voor je telefoon is verkrijgbaar in diverse (online) winkels.

 

 

 

Blijf altijd bereikbaar

Gebruik je altijd een telefoon om tijdens je activiteiten contact te houden met de rest van de groep? Als je in een gebied zit waar je minder bereik hebt, kan dat nog eens een hele opgave zijn. Of als de batterij van je telefoon bijna leeg is. In dit geval raden wij je absoluut aan om een portofoon te gebruiken. Lekker nostalgisch als de walkie talkies van vroeger. Met een portofoon heb je geen last van ruis en de accu’s gaan ook nog eens een stuk langer mee. Daarnaast zijn er ook smartportofoons verkrijgbaar en sets van meerdere portofoons als het gaat om een grotere groep. Online portofoon bestellen kan snel en eenvoudig.

 

 

 

 

De accu opladen

Welke handige gadget je ook gebruikt, er komt altijd een moment dat de accu leeg raakt. Dan is het wel zo prettig als je deze op kunt laden. Maar voor een gewone oplader heb je toch ook stroom nodig. Dit los je eenvoudig op door een solar oplader te gebruiken. Deze zet het zonlicht om in stroom. Neem voor de zekerheid ook altijd een gewone powerbank mee. Dus, ben je veel buiten te vinden of ga je binnenkort voor een lange middag de natuur in met een grote groep? Zet dan een solar oplader en walkie talkie kopen op je takenlijst.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online