Amerikaanse elektronica concern bestelt 80 miljoen nieuwe iPhones

0

Apple heeft volgens The Wall Street Journal maar liefst tussen de 70 en 80 miljoen exemplaren van de iPhone 6 besteld. Het Amerikaanse elektronica concern lijkt er rekening mee te houden dat de iPhone 6 een regelrechte hit gaat worden.

De iPhone 6 wordt naar verluidt een grotere smartphone en daarbij komt nog het gerucht dat Apple niet één maar twee iPhone 6 modellen op de markt zal gaan brengen. Het Amerikaanse elektronica concern zal naar verluidt een iPhone 6 met een 4,7 inch beeldscherm op de markt komen en een 5,5 inch beeldscherm.

The Wall Street Journal heeft alleen de totale bestelling bekend gemaakt, niet per model. De zakenkrant heeft de bestelde aantallen in handen gekregen via ingewijden bij Apple. Het is jammer genoeg niet bekend welk model het meest besteld is.

Doorgaans is The Wall Street Journal goed ingelicht en als het verhaal van de bestelde hoeveelheden klopt, houdt Apple rekening met het feit dat de iPhone 6 een daverend succes kan worden. De bestelde hoeveelheid overtreft namelijk de bestelling bij de iPhone 5s en 5c, van deze twee toestellen werden in eerste instantie tussen de 50 en 60 miljoen exemplaren besteld. Destijds kon Apple de grote vraag naar de toestellen niet aan en was het populaire toestel de iPhone 5s tijdelijk niet leverbaar.

Het lijkt erop dat Apple dit scenario nu wil voorkomen door extra hoog in te zetten. Volgens andere analisten doet Apple er verstandig aan om een grote bestelling te plaatsen want de iPhone 6 is de meest verwachte Apple smartphone ooit.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online