Allesin1prijzen.nl biedt handige overstaptool

0

Heb jij thuis een alles in 1 abonnement en weet jij niet of je te veel betaald voor je contract? Dan moet je zeker eens de handig internet vergelijker van www.allesin1prijzen.nl gebruiken. Via deze vergelijkingssoftware kun je op basis van jouw postcode bekijken welke aanbieders er kunnen leveren en wat de kosten hiervan zijn. Binnen enkele minuten weet jij dus of je kunt besparen of de kosten van je 3-in-1 pakket.

 

Wat is een alles in 1 abonnement?

Veel huishoudens in Nederland hebben een actieve aansluiting voor internet en gebruiken daarbij ook televisie. Dit noemen we een twee in 1 pakket (internet+TV). Vroeger echter had iedereen ook vaste telefonie binnen het abonnement opgenomen. Zodoende heette dit totaalpakket 3-in-1. Tegenwoordig kun je zelfs nog 4 in 1 deals afsluiten door je mobiele contract te koppelen aan het thuis-internet. Termen als combinatievoordeel klinken iedereen natuurlijk als muziek in de oren.

 

Voordelen van overstappen

Het kan zijn dat je denkt; ik zit prima bij mijn huidige aanbieder. Dan moet je vooral blijven zitten waar je zit. Denk je echter; ik wil wel eens wat minder betalen, meer opties hebben, een hogere snelheid bereiken of een nieuwe router ontvangen? Dan wordt het tijd om de postcodecheck op allesin1prijzen.nl uit te voeren:

 

  • Voer je adresgegevens in.
  • Kies welke opties je wilt ontvangen.
  • Filter op de gewenste snelheid.
  • Bekijk alle prijzen en aanbiedingen.
  • Sluit je nieuwe abonnement direct af.

 

Populaire aanbieders van 3-in-1 pakketten

In Nederland zijn meerdere grote leveranciers van internet. Voor kabel-internet is dit Ziggo (vodafone) voor Glasvezel is dit (KPN) en voor ADSL zijn dit er meerdere (Telfort, tele2, online.nl en meer). Veel huishoudens kiezen echter voor de grote namen omdat je daar leuke extra’s kunt krijgen. Zoals gratis zenderpakketten, korting op je mobiele telefoon of unieke content (ziggo sports / FOX).

 

Verschillende snelheden

In Nederland onderscheiden we grofweg 3 type verbindingen; ADSL, Kabel en Glasvezel. De snelste hiervan is glasvezel met snelheden tot wel 1000 mb/s. De traagste versie is ADSL met snelheden van 20 mb/s tot 50 mb/s. De kabel is redelijk stabiel en kan ook wel snelheden tot 300 mb/s. leveren. Helaas is kabel-internet niet voor iedereen beschikbaar (hetzelfde geldt voor glasvezel). ADSL internet is wel voor iedereen toegankelijk. Een alles in 1 pakket komt echter tot zijn recht bij voldoende snelheid. Je TV wordt namelijk via internet geleverd. Bij een lage snelheid kan dit voor problemen zorgen. Zeker wanneer er meerdere mensen / apparaten met het internet verbonden worden.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online