9 september wordt de iPhone 6 aangekondigd

0

Apple Inc. heeft op dinsdag 9 september een evenement georganiseerd, dit melden diverse Amerikaanse media. Zoals gewoonlijk zal Apple Inc. dit evenement aangrijpen om een nieuwe iPhone te presenteren en misschien dit jaar wel twee nieuwe iPhones. De nieuwe datum in het geruchtencircuit komt overeen met eerdere evenementen die Apple Inc. organiseerde en de dinsdag is een vaste dag voor Apple-events.

In het aankomende Apple-event zal CEO Tim Cook naar alle waarschijnlijkheid 2 nieuwe iPhone modellen presenteren. Het zou volgens de geruchten gaan om een iPhone 6 met 4,7 inch display en een model met een 5,5 inch display, het is nog niet zeker of dit toestel ook de iPhone 6 zal zijn of dat Apple Inc. kiest voor bijvoorbeeld iPhone Air.

Er zijn nog geen uitnodigingen verstuurd naar de pers voor het Apple-event maat het bericht komt van het doorgaans betrouwbare Re/Code. De uitnodigingen voor een Apple-event worden normaal gesproken een week voor aanvang de duur uitgedaan. Apple Inc. weet het altijd tot het laatst geheim te houden maar de datum 9 september komt overeen met eerdere Apple-events.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online