Zo kom je aan een goedkope iPhone

0

Een iPhone is een telefoon waar veel mensen (en ook telefoonfabrikanten) naar opkijken. Niet voor niets heeft Apple een groot marktaandeel weten te verwerven. Het strakke design, de eenvoud en de kwaliteit van de iPhones hebben veel mensen doen besluiten er een aan te schaffen. Helaas is een iPhone niet voor iedereen weggelegd. De hoge prijs doet veel mensen besluiten voor een ander merk te gaan. Wil je echter toch een iPhone, dan kan dat ook op een goedkopere manier. Je moet gewoon even weten hoe.

Spreid de kosten met een abonnement

iPhones worden veel los gekocht. En met los bedoelen we zonder een abonnement. Nadeel hiervan is dat je in één keer een vrij groot bedrag voor het toestel moet neertellen. Met een abonnement spreid je die kosten over een jaar of twee jaar uit. Toch moet je voor de nieuwste modellen vaak nog wel een paar honderd euro bijbetalen. Maar dat is nog altijd een stuk goedkoper dan het totale bedrag in één keer.

Kies een sim only abonnement

Heb je toch het complete bedrag voor het toestel weten te sparen, dan is een sim only abonnement een aantrekkelijke optie. De kosten per maand liggen een stuk lager dan bij een gewoon abonnement. Dit komt doordat de toestelprijs hier niet bij is inbegrepen. Echte sim only aanbieders zijn Ben, Simyo en Youfone. En als je voor nummerbehoud kiest, bijvoorbeeld bij een Youfone abonnement met nummerbehoud, dan blijf je gewoon met je huidige telefoonnummer bellen. Uiteindelijk valt een sim only abonnement vaak een stuk goedkoper uit dan een iPhone met abonnement. Dit kan tot wel 100 euro schelen.

Ga voor een ouder model iPhone

Wil je helemaal veel besparen, dan kies je voor een ouder model iPhone. Apple kent geen aanbiedingen. Maar zodra er een nieuw model uitkomt, worden de prijzen van de oudere modellen verlaagd. Dat scheelt weer in de portemonnee!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online