Wat wordt jouw volgende smartphone

0

Wat wordt jouw volgende smartphone?

Vind je al dat het tijd wordt voor een nieuwe smartphone, alleen heb je nog geen enkel idee welke je wilt gaan aanschaffen? Het valt tegenwoordig niet mee om de juiste keuze te maken voor een nieuw toestel. Over het algemeen blijven weer mensen hun merk trouw door gewoon een nieuw variant te kopen van hun huidige exemplaar. Anderen willen weer eens wat anders en stappen dus over op een ander merk. Wat is nu de juiste keuze en waar kies jij voor?

Nieuwe iPhone

In 2016 mogen we natuurlijk weer het één en ander gaan verwachten van Apple. Dit jaar zal de nieuwe iPhone 7 worden gepresenteerd als het paradepaardje van deze smartphonegigant. Dit toestel zal weer worden voorzien van de nieuwste hightech ontwikkelingen en zal ook een innovatief uiterlijk bevatten. Veel gebruikers die een iPhone bezitten kunnen niet wachten tot de vernieuwde versie wordt gelanceerd. Zit jij ook al te wachten op de nieuwste iPhone of kijk je liever nog even verder naar een ander merk?

Nieuwe Samsung

Ook Samsung mag zich dit jaar weer gaan opmaken voor een turbulent jaar. Dit merk wordt namelijk gezien als de grootste concurrent van Apple en daarom moeten ook zij met een hoogwaardige smartphone op de proppen komen die kan concurreren met de iPhone. Daarom komt Samsung in 2016 met de Galaxy S7. Ten opzichte van de Galaxy S6 wordt dit natuurlijk ook een betere en vernieuwende variant. Het spreekt voor zich dat de behuizing met de techniek ook flink worden verbeterd, alleen is dit het merk wat je zoekt?

Ander merk

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een ander merk zoals HTC of Nokia. Welke je ook gaat kiezen, doe vooraf research naar het desbetreffende toestel. Daarbij is het ook verstandig om te kijken naar een bijpassend abonnement. Mocht jouw merk toevallig worden aangeboden door een provider? Dan is het aantrekkelijk om hiermee in zee te gaan.  Zitten er geen interessant aanbiedingen bij, kijk dan of er goedkope sim only providers zijn, zodat je jouw gewenste toestel los kan kopen in de winkel.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online