WhatsApp eindelijk in iOS 7 stijl

0

Na de update in het besturingssysteem van Apple volgende de meeste apps direct de nieuwe stijl van Apple die zij gebruikt hadden bij iOS 7. De populaire berichtendienst WhatsApp liet iedere gebruiker van een iPhone lang wachten totdat zij de iOS 7 update voor hun berichtendienst doorvoerde. Vandaag is het dan eindelijk zover! WhatsApp is voorzien van de nieuwe iOS 7 interface. Het uiterlijk van de populaire berichtendienst is volledig aangepast aan iOS 7, maar dit is niet de enige verandering die de makers hebben doorgevoerd. Ook is het vanaf nu mogelijk om WhatsApp berichten te sturen naar contactlijsten. Met deze nieuwe mogelijkheid kan er veel sneller een specifieke groep bereikt worden met jou berichten.

Andere interessante veranderingen bij WhatsApp zijn de nieuwe geluiden, de grotere thumbnails en de nieuwe mogelijkheid om foto’s in WhatsApp bij te snijden alvorens je deze gaat versturen. Qua uiterlijke verandering valt vooral op dat de contactpersonen nu een ronde profielfoto hebben in plaats van een vierkante profielfoto. WhatsApp is voor iedereen met een Apple ID gratis te downloaden in de App Store van Apple. Het eerste jaar is de berichtendienst van WhatsApp gratis, na het eerste jaar moet er (jaarlijks) betaald gaan worden voor het gebruiken van WhatsApp. Deze nieuwe regeling geldt niet voor bestaande gebruikers van WhatsApp, dit geldt enkel voor nieuwe gebruikers. Wil jij een iPhone kopen? Koop dan in de App Store gratis de App!

Delen

Over de schrijver

Iris van Vliet

Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Blogger, social media addict, fotograaf en telefoon gek. Uit mijn fotografie hobby is mijn interesse ontstaan in de online wereld. Op mijn eigen blog waar ik af en toe wat foto's plaats kreeg ik veel positieve reacties. Naast het bloggen gebruik ik veel social media; Facebook, Twitter, Instagram ik heb het allemaal! Voor kopeniPhone.com beheer ik de social media, schrijf ik af en toe een nieuwsbericht en beheer ik het Forum.

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online