Welke iPhone moet ik kopen?

0

Apple heeft natuurlijk afgelopen maand de nieuwe iPhones gepresenteerd. Ze hebben weer een knap staaltje werk afgeleverd, maar het grootste probleem zit hem toch vooral in de prijs van de iPhone X (ook wel iPhone ‘Ten’). Deze heeft in Nederland een prijs van maar liefst €1149,- voor het goedkoopste model en dit kan oplopen tot wel €1400,-. Wanneer je een telefoon gaat kopen zijn veel consumenten op zoek naar een goedkope iPhone, maar welke keuze is het meest verstandig?

Wat is er nodig?

Voordat je de keuze kan maken voor een nieuwe telefoon is het verstandig om je eigen wensen op papier te zetten. Heb je behoefte aan een toestel met een goede ‘front camera’ of heb je juist meer behoefte aan een toestel met een enorme opslagcapaciteit? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat er een toestel kan worden gekozen.

Betalingsbereidheid

Het belangrijkste aspect van de aankoop van een nieuwe iPhone is de betalingsbereidheid. Ben je van plan om maar een paar honderd euro uit te geven? Dan kan je kiezen voor een iPhone SE, want Apple heeft ervoor gekozen om de prijs van dit toestel te laten zakken. Zo kunnen zij een breder publiek aanspreken en hebben zij dus de prijs verlaagt voor het goedkoopste instapmodel. Wanneer je een wat groter budget ter beschikking hebt kan je natuurlijk een nieuwere iPhone kopen.

Even wachten

Iedereen wilt nu natuurlijk zo snel mogelijk de iPhone X en meegaan met de ontwikkelingen die Apple weer heeft gedaan. Het zal vast en zeker een fantastisch toestel zijn met enorm veel (nieuwe) functies, maar wij raden je toch aan om even te wachten. Wanneer de resultaten van verkopen tegenvallen of het juist een enorm succes wordt zullen andere toestellen in prijs dalen en zal een iPhone 7 of een iPhone 8 wellicht interessant worden.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online