Wanneer neem jij een prepaid simkaart?

0

Het is natuurlijk van belang dat je ten alle tijden bereikbaar bent. En dat het liefst natuurlijk via je telefoon. Er zijn verschillende manieren om buitenshuis Wi-Fi te hebben. Ook wil je belminuten en een bepaald aantal sms’jes kunnen sturen. Dit kan met een Sim Only abonnement of met een prepaid kaartje. Maar hoe weet je welke het beste bij jou past. In dit artikel wordt duidelijk gemaakt wat het beste bij jou past.

Wat is een prepaid?

Prepaid is een simkaart die je bij een provider kan kopen. Je krijgt er geen telefoon bij, die moet je zelf aanschaffen. Bij een prepaid moet je zelf bepalen hoeveel belminuten, hoeveel sms’jes en hoeveel GB data je wilt per maand. Je betaalt dus een bedrag voor wat je op je prepaid wilt hebben.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement is een wanneer je bij een provider naar keuze een abonnement afsluit voor een bepaald aantal aan data, belminuten en sms’jes. Je betaalt een maandelijks vast bedrag. Je hebt ten alle tijden data, belminuten en sms’jes zolang je maar die maandelijkse kosten betaald.

Waarom een prepaid?

Door een prepaid simkaart te nemen kan je van tevoren zelf bepalen voor hoeveel euro je aan data en etc. wil besteden. Zo kom je ook niet voor onverwachte kosten te staan. Heb je voor dat bedrag aan data, bellen en sms’en besteed, dan kan je er niks meer mee totdat je het weer hebt opgeladen. Met andere woorden, je zit nergens aan vast. Je hebt geen last van een abonnement en de kosten die eraan vast zitten. Je kan ten alle tijden zelf bepalen hoeveel je er aan uitgeeft en wanneer. Om te kijken welke prepaid het beste bij jou past is de site https://www.prepaidsimkaart.net/ de oplossing.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online