Waarom kiezen voor een sim only abonnement?

0

We kennen het allemaal wel, het moment dat je een nieuwe telefoon nodig hebt. Maar met die oneindige stroom van telefoons waaruit je moet kiezen is het nog niet afgelopen. Bij deze telefoon moet namelijk ook nog eens een geschikt abonnement zitten. Maar is dit echt de enige manier? Nee dus, tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een losse telefoon. Maar ook hierbij moet je keuzes maken. Ga je voor prepaid of kies je toch liever een sim only? Voor welke provider ga je en hoeveel ben je bereid uit te geven. Om je keuze een stuk makkelijker te maken zijn hier een paar redenen waarom sim only de beste optie is.

Oneindig veel combinaties

Het komt veel voor dat de telefoon die jij wilt juist net dat ene goeie abonnement heeft. Met sim only kun je elke telefoon kopen bij elk moment, aangezien het onafhankelijk van elkaar is. Wil je 2000 MB’s internet samen met 300 bel minuten/smsjes? Dat is geen probleem met sim only. Wil je een dure telefoon maar een goedkoop abonnement? Ook dit is geen probleem met een sim only abonnement.

Elk moment een nieuwe telefoon

Ben je super onhandig en laat je elke keer maar weer je telefoon vallen? Of ben je na een jaartje echt toe aan een nieuwe telefoon terwijl je een abonnement hebt van twee jaar? Als je een losse telefoon koop kun je ervoor kiezen om een nieuwe te kopen of hem te laten maken. Je bent nergens toe verplicht zoals bij een gewoon abonnement.

Praktisch

Als je voor een sim only abonnement kiest heb je alleen maar het abonnement waar je maandelijks voor betaald. Dit betekend het dus dat je maandelijkse uitgaven minder zijn. Verder werkt sim only over het algemeen hetzelfde als een gewoon abonnement met telefoon. Behalve dat je je abonnement helemaal naar jou wens kunt kiezen en je dus niet vast zit aan een telefoon. Bij sommige abonnementen kun je zelfs elke maand je abonnement veranderen. Zo betaal je dus niet extra voor dingen die je niet of amper gebruikt.

Wat het kiezen van een nieuw abonnement nog makkelijker maakt is een goeie sim only vergelijker. Hiervan zijn veel varianten en je vindt geheid een abonnement dat perfect bij jou past! Kies bijvoorbeeld voor Simpel sim only

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online