Waarom je jouw iPhone moet laten repareren in plaats van een nieuwe Apple kopen

0

Voel je dat? Je voelt een hand je broekzak in gaan. Nee, denk je. Dat is niet de bedoelinhg. Tim Cook CEO van Apple slaat weer toe. Hij is uit op je portemonnee en hij wilt meer. Met mooie uitspraken en absurde beloften over de iPhone 6 wilt hij je verleiden je portemonnee te trekken. Want je oude iPhone is ouderwets. Die kan echt niet meer. Je iPhone 5 komt uit het stenen tijdperk in vergelijking met de iPhone 6. Dus als je iPhone kapot is zal het bericht over het uitkomen van de nieuwe Apple iPhone 6 je misschien als muziek in de oren klinken. Maar wellicht is het verstandig om jezelf nog eens goed achter de oren te krabben. Een nieuwe iPhone zal je weer honderden euro’s kosten. En als je het objectief bekijkt ben je met een goede Apple Reparatie bij een Professioneel Reparatiebedrijf veel beter af. Dus waarom een nieuwe iPhone kopen voor honderden euro’s als je nog een prima iPhone hebt die voor een paar tientje gerepareerd kan worden. Ga langs één van de vestigingen van Smartphonerepairs of stuur hem op. Smartphonerepairs voert reparaties uit voor alle soorten iPhone Smartphones, maar ook iPads, iMacs en ander Apple apparatuur. Wil je je smartphone deskundig en snel laten maken, dan ben je bij Smartphonerepairs aan het juiste adres.

Waarom een iPhone reparatie voordeliger en beter is dan een nieuwe iPhone kopen

Als Apple nieuwe product introduceert, dan weet je dat er flink uitgepakt wordt. Werkelijk alles is beter, sneller en – dit jaar ook fysiek – groter ten opzichte van het jaar daarvoor. Tim Cook komt eens per jaar in een geweldig presentatie vertellen hoe enorm (matig) de producten van Apple zijn verbeterd. Hij staat als een soort profeet op het podium en bloggers wereldwijd volgen ieder woord wat hij zegt. iPhone en Apple liefhebbers wereldwijd hangen volledig aan zijn lippen en proberen alles wat hij zegt tot in het kleinste detail te noteren. Apple probeert jou ieder jaar weer het gevoel te geven dat je absoluut niet zonder hun producten kunt. Ze proberen hun marginale productverbeteringen als baanbrekende innovaties door je strot heen te duwen, zodat jij als consument niet meer om de nieuwe iPhone 6 heen kunt. Maar ik vraag mezelf dan af: is jouw oude iPhone dan zo slecht in vergelijking met de nieuwe variant. Wat maakt het uit dat je kiest voor een iPhone reparatie bij een deskundige Smartphone Reparateur. Het verwoestende effect dat de consumptiemaatschappij en zogenaamde ‘innovatie’ op ons milieu heeft wordt buiten beschouwing gelaten. In dit enorme poppenspel zijn wij de poppen en de tech bedrijven de marionetten. Zij kunnen ons werkelijk alles laten doen met hun mooie marketingpraatjes. Dus kies voor een smartphone reparatie en wacht nog even met het kopen van die nieuwe Apple iPhone. Het zal je verbazen hoe fijn het voelt als al dat geld dat je bespaart je toelacht op je bankrekening.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online