Ultieme bescherming telefoonhoesjes

0

We raden aan om altijd een telefoonhoesje aan te schaffen dat speciaal is ontwikkeld voor jouw smartphone. Op die manier ben je verzekerd van een optimale pasvorm en de beste bescherming voor je toestel. Het juiste telefoonhoesje moet het apparaat beschermen tegen stoten en vallen, maar ook tegen krassen. Het is dus raadzaam om een cover te kiezen met een flap, of desnoods een screen protector op je scherm te plakken.

Extra stevige hoesjes

Er zijn een aantal merken die telefoonhoesjes produceren die een ultieme bescherming bieden. Volgens de fabrikanten zou je met deze hoesjes je smartphone zonder problemen op de grond kunnen gooien. Als je telefoon flink wat te verduren heeft tijdens het dagelijks gebruik, dan zijn deze hoesjes ideaal. Voor de iPhone 6 heb je bijvoorbeeld de Gecko Rugged Classic Case en de ijzersterke Otterbox Defender Case. Heb je een Samsung S5 dan kun je eens kijken naar de Thule Atmos X3 Case of de Griffin Survivor Core Case.

Waterdichte hoesjes

Voor wie zijn of haar smartphone niet alleen tegen krassen, vallen en stoten wil beschermen, maar ook tegen vocht, zijn er ook waterdichte hoesjes verkrijgbaar. Er zijn verschillende types verkrijgbaar, waarvan sommige exemplaren alleen tegen spatwater beschermen, terwijl je met andere varianten bij wijze van spreken gewoon met je smartphone zou kunnen gaan zwemmen. Het is dus wel belangrijk dat je goed de specificaties van het betreffende hoesje leest, om te zien of deze aansluiten op je behoeftes en wensen. Waterdichte hoesjes zijn overigens bij uitstek geschikt voor op vakantie! Heb je in het dagelijks leven genoeg aan een ‘gewoon’ hoesje, maar wil je bijvoorbeeld tijdens je strandvakantie wat extra bescherming, dan is het zeker het overwegen waard om een waterdicht hoesje aan te schaffen. Waterdichte hoesjes bieden ook uitkomst tijdens festivals, waar bijna niet te ontkomen is aan vocht, stof en vuil. Zo kun je onbezorgd blijven genieten van je smartphone!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online