Nog even wachten op de iPhone 6

0

Bent u ook zo een grote fan van de iPhone 6, dan bent u ook zo blij te horen dat het niet al te lang meer duurt voordat de iPhone 6 uit komt. Hij komt namelijk dit najaar alweer uit.

Op het moment zijn veel providers aan het strijden voor de rechten om deze mobiel te mogen verkopen. Waarschijnlijk zullen de meeste providers de iPhone 6 met abonnement aan gaan bieden. Dit omdat het nogal duur is om de iPhone los te kopen, veel mensen hebben het geld er op het moment er niet voor. Maar willen hem wel kopen en kiezen er dus voor om het door middel van een abonnement af te lossen. Ook als u een iPhone met abonnement afsluit kunt u ervoor kiezen op de telefoon te kopen of te leasen. Het leasen van een telefoon is nieuw soort van contract, hierbij krijgt u de telefoon in bruikleen en aan het eind van het abonnement moet u deze inleveren. In ruil hiervoor krijgt u wel service, dus als uw telefoon kapot is krijgt u een nieuwe.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun telefoon te leasen, ook omdat de meeste mensen toch weer een abonnement met iPhone 6 nemen als het vorige abonnement is verlopen.

Dus als u op de iPhone 6 met smart zit te wachten, dan hoeft u het nog maar even vol te houden. In het najaar komt de nieuwe iPhone uit. Het wordt nog even spannend welke providers de telefoon zullen aanbieden, maar zeker is dat u de telefoon ook met abonnement kunt kopen.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Comments are closed.

essay writer
write my essay canada
english essay help online