Keuzehulp los toestel

iphone 5cSommige iPhone modellen zijn omdat ze wat ouder zijn betaalbaar geworden en mede daardoor is het mogelijk om een iPhone als los toestel aan te schaffen. Het aanschaffen van een los toestel heeft zijn voor en nadelen. De meeste consumenten zien af van het kopen van een losse iPhone omdat de verkoopprijs van een los toestel aanzienlijk hoog ligt, tenzij er gekozen wordt voor een oudere generatie. Lees hieronder de voordelen van een losse iPhone kopen:

Voordelen los toestel

  • Simlockvrij toestel
  • Flexibiliteit
  • Vrijheid
  • Toestel in eigen bezit vanaf de aankoop
  • Veel keuze mogelijkheden qua abonnementen

Nadelen los toestel

  • Verkoopadviesprijs betalen
  • Geen abonnement
Met onze prijsvergelijker vind je altijd de beste los toestel aanbiedingen. Kies de gewenste telefoon en vind de beste deal!


Een iPhone kopen als los toestel heeft zoals je hebt kunnen lezen voor- en nadelen. Het grootste voordeel van een losse iPhone is dat het toestel vanaf de aankoop simlockvrij is. Hierdoor heb je de keuze vrijheid voor een mobiel abonnement. Het nadeel van een losse iPhone is dat de verkoopprijs aanzienlijk hoog kan zijn, dit schikt veel consumenten af om een lossen iPhone te kopen.

Keuze vrijheid bij mobiele abonnementen

Wanneer je er toch voor kiest om een losse iPhone te kopen, dan heb je wel alle vrijheid met betrekking tot de keuze van je mobiele telefoonabonnement. Het toestel is bij de aankoop direct simlockvrij en dat heeft het voordeel dat je bij iedere provider een abonnement kunt afsluiten. Het is ook mogelijk om een prepaid simkaart te kopen en deze in de iPhone te stoppen. De meeste consumenten die een losse iPhone kopen kiezen voor een goedkoop sim only abonnement of deze consumenten hebben nog een lopend abonnement. Wanneer je kiest voor een sim only abonnement ben je vaak veel goedkoper uit dan wanneer je het toestel koopt in combinatie met een standaard mobiel telefoon abonnement. Dit komt omdat de verkoopadviesprijs van de iPhone verwerkt is in de maandelijkse prijs van het standaard mobiele telefoonabonnement.

essay writer
write my essay canada
english essay help online