iPhone verkopen: hoe doe je dat?

0

Een groot deel van de oude iPhones in Nederland die niet meer werken hebben geen enkel doel meer. Vaak worden ze ergens neergelegd en vergeten. Of de kinderen mogen ermee spelen. Zo gaat het vaak met oude mobiele telefoons die niet meer gebruikt worden. Geschat wordt dat er in Nederland meer dan vijf miljoen ongebruikte mobiele telefoons zijn. Al deze iPhone toestellen waar niet meer aan gedacht wordt hebben een waarde. Het is mogelijk om een vergoeding te krijgen voor een ongebruikte en defecte iPhone. Natuurlijk krijg je meer voor een werkende iPhone maar het gaat erom dat je voor alles een vergoeding kunt krijgen.

Hoeveel krijg je voor een iPhone?

De verkoop van een oude iPhone die nog werkt kan een leuke bijkomstigheid betekenen voor de eigenaar die de iPhone verkoopt. De vergoeding voor een erg oude iPhone 5S met 16GB levert op dit moment nog €147,84 op via Telefoonverkopen.com. Een Samsung Galaxy S6 levert zelfs nog meer dan €244,39 op. Dat zijn aardige bedragen voor mobiele telefoons die niet gebruikt worden. De staat van de iPhone en hoe deze eruitziet bepaalt gedeeltelijk hoe hoog het bedrag is wat ervoor betaald wordt. Ook hele oude iPhones zoals de iPhone 3GS hebben nog een verkoopwaarde voor de bedrijven die deze modellen opkopen. Op tweedehands websites zoals Marktplaats hebben deze mobieltjes geen waarde maar voor bepaalde bedrijven wel. Deze bedrijven kunnen de iPhone uit elkaar halen voor de onderdelen en deze onderdelen doorverkopen of hergebruiken in een refurbished iPhone.

 

Hoe verkopen?
De iPhone kan per post verstuurd worden naar het bedrijf. Kijk eerst op de website hoeveel je ervoor krijgt. Wanneer de iPhone bij de opkoper aangekomen is ontvang je een ontvangstbevestiging. Vervolgens wordt het mobieltje door de opkoper gekeurd of het toestel aan de voorwaarden voldoet. De opkoper van telefoons test of de mobieltje overeenkomst met wat ingevuld is op de website. Als de controle van de iPhone voltooid is krijg je een bevestiging dat het goedgekeurd is. Na deze keuring ontvang je de vergoeding zo snel mogelijk. Benieuwd hoeveel jij voor de iPhone kunt krijgen? Bezoek dan de website die vermeld wordt in dit artikel.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online