iPhone kopen? Doe dit slim!

0

Ben je opzoek naar een iPhone maar wil je hier bij niet al te veel geld uitgeven? Doe dit dan slim en ga opzoek naar verschillende aanbiedingen. Doordat Apple continu doorontwikkeld en dus continu met nieuwe modellen op de markt komt, ontstaan er mogelijkheden voor u als consument om hiervan te profiteren! Lees hieronder hoe wij veel mensen adviseren om te profiteren van de ontwikkelingen bij Apple.

Los toestel? Ja, een los toestel!
Veel mensen denken dat het kopen van een los toestel een stuk duurder is dan het “krijgen” van een smartphone bij je abonnement. Het tegendeel is waar, een losse smartphone kopen is vele malen goedkoper op lange termijn (ong. 2 jaar). Door namelijk een los toestel te kopen heb je eenmalig te maken met een hoge aanschafprijs, verder ben je er maandelijks goedkoop door te kiezen voor een prepaid of sim only abonnement.
Als je zorgvuldig op internet meerdere providers gaat vergelijken en uiteindelijk kiest voor de beste prepaid aanbieding kun je al voor 10 euro per maand internetten, bellen en sms’en. Zo betaal je dus eenmalig een paar honderd euro en de rest van de looptijd slechts 10 euro per maand. Stel dat je voor een abonnement gekozen had! Dan had je maar liefst 2 jaar lang gemiddeld zo’n 35 euro per maand betaald. Uit meerdere berekeningen en onderzoeken is gebleken dat je op jaarbasis zo’n 100 euro kunt besparen door te kiezen voor een los toestel i.c.m. een prepaid of sim only abonnement t.o.v. een smartphone met abonnement.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online