De iPhone 8 in het algemeen

0

De IPhone 8 is stukken beter dan de voorgaande iPhone ‘s. Er zitten namelijk erg veel nieuwe snufjes in de IPhone 8. Een paar van deze handige snufjes zijn dat je de telefoon draadloos op kunt laden, de camera stukken beter is en de IPhone 8 spatwater dicht is. Daarnaast zou volgens Apple de IPhone 8 en de IPhone X de twee sterkste IPhone ’s ooit zijn. Dit komt doordat de IPhone een nieuwe soort glas heeft, die een stuk sterker is dan de voorgaande glazen die Apple gebruikte. Daarnaast is de IPhone een stuk krachtiger door de nieuwe processor die gebruikt wordt. Zo zijn de vier efficiency-cores tot wel 70 procent sneller dan de vorige iPhone ‘s. Tot slot heeft de iPhone 8 ook nog een betere hardware dan de iPhone 7. Voor informatie, zie hier.

De iPhone 8 plus
Naast de iPhone 8 is er ook de iPhone 8 plus, de IPhone 8 plus is aan de achterkant gemaakt van glas. Dit had de voorganger iPhone 7 plus niet, het nadeel van het glas is dat het glas vrij snel breekt. Het voordeel dat het glas van de IPhone 8 wel heeft is dat het een niet onmiddellijk splintert. De iPhone 8 plus is zowel los te verkrijgen als met een abonnement. Er zijn erg veel verschillende iPhone 8 plus abonnementen, elke provider heeft weer andere soorten abonnementen.

Hoe sterk is de iPhone 8 nou eigenlijk
Zoals Apple al aankondigde zou de iPhone 8 en de iPhone X de sterkste telefoons worden van Apple. Om te kijken of dat daadwerkelijk zo is zijn er op het internet allemaal filmpjes verschenen waarin te zien is dat ze allerlei dingen proberen om te zien hoe sterk de iPhone 8 nou daadwerkelijk dan ook is. Als je op het scherm krast met bijvoorbeeld een mes, muntje of een schroevendraaier dan gebeurt er vrij weinig, er komen alleen een paar krasjes op het beeldscherm. De buitenkant van de iPhone 8 is nog wel erg makkelijk kapot te krijgen. De iPhone 8 is amper te buigen, de iPhone blijft daarnaast gewoon functioneren. Apple heeft dus wel degelijk gelijk dat de iPhone 8 sterker is dan zijn voorgaande iPhone ’s.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online