iPhone 5s prijs

iphone5s 2De iPhone 5s is het vlaggenschip van Apple voor het jaar 2013. Het toestel werd op 10 september 2013 geïntroduceerd en het heeft alles in zich wat je verwacht van een smartphone. De iPhone 5s is de 8ste generatie in een reeks iPhone modellen. Op 10 september 2013 werd niet alleen de iPhone 5s geïntroduceerd aan het publiek, ook de goedkopere iPhone 5c werd wereldwijd aangekondigd. Ondanks dat er twee toestellen gelijktijdig gepresenteerd werden waren alle ogen gericht op de iPhone 5s. Dit toestel moet namelijk de kar gaan trekken voor het aankomende jaar.

De iPhone 5s is in meerdere opzichten revolutionair. De iPhone heeft namelijk als eerste en als enigste smartphone een 64 bits chip en het is de eerste smartphone met een identiteitssensor voor vingerafdrukken. De iPhone 5s is de standaard voor de toekomst zoals Apple dit zelf aangeeft.

Het toestel is leverbaar in drie kleuren. Dit is voor de eerste keer dat Apple komt met drie kleuren voor het vlaggenschip. We waren al gewent dat Apple twee kleuren opties aanbood maar nu is er een derde bij gekomen en niet de minste kleur, namelijk de iPhone 5s gold. Naast de gouden kleur voor de iPhone 5s kun je ook nog kiezen uit Space Grey en Silver.

Apple heeft de verkoopadviesprijs voor de iPhone 5s als volgt ingedeeld:

  • iPhone 5s 16GB 699,00 euro
  • iPhone 5s 32GB 799,00 euro
  • iPhone 5s 64GB 899,00 euro

De verkoopadviesprijs heeft in principe geen invloed op de kleur die je graag wilt aanschaffen. Het maakt dus niet uit of je nu een iPhone 5s Gold, Space Grey of Silver koopt alle kleuren hebben dezelfde verkoopadviesprijs!

essay writer
write my essay canada
english essay help online