iPhone 5c review

iphone 5cHet is niet alleen de eerste keer dat Apple in één jaar twee telefoons introduceert, het slaat met de iPhone 5c ook een totaal nieuwe weg in. Met de iPhone 5c brengt Apple kleur in je leven!

Al jaren gaan er verhalen rond dat Apple een tweede iPhone naast het vlaggenschip zal gaan introduceren, nu is het dan eindelijk zover Apple komt naast de iPhone 5s met de iPhone 5c. Iedereen dacht dat Apple met een goedkopere versie zal komen maar niets is minder waar. De iPhone 5c is een remake van de iPhone 5, alleen heeft het een ander design gekregen. Geen goedkope iPhone maar wel een kleurrijke iPhone!

Nieuw design, dezelfde specs als de iPhone 5

De iPhone 5c is wel goedkoper dan de verkoopadviesprijs die Apple normaliteit hanteert voor een nieuwe iPhone, maar de iPhone 5c is op geen enkele wijze te vergelijken met de iPhones die Apple tot dusver op de markt heeft gebracht. In tegenstelling tot de nieuwe iPhone 5s, is de iPhone 5c aan de binnenkant nauwelijks verandert. De iPhone 5c heeft dezelfde specs als de iPhone 5, met een verbeterde 4G functie en een betere FaceTime camera. Maar aan de buitenkant heeft het toestel een flinke verandering ondergaan, het formaat is gelijk aan de iPhone 5 maar Apple heeft een kleurenpalet opengetrokken en de iPhone 5c voorzien van kleur.

De gekozen kleuren zijn niet zomaar gekozen, Apple laat de kleuren overeenkomen met het nieuwe kleurenpalet voor iOS 7. De iPhone 5c is makkelijker te bereiken voor consumenten omdat het iets goedkoper geprijsd is, maar wat voor Apple helemaal interessanter wordt is het aantrekken van potentiële nieuwe klanten.

iPhone 5c FaceTime HD camera

De iPhone 5c heeft een grotere en betere FaceTime HD camera aan de voorkant. De FaceTime HD camera is bedoeld om FaceTime videogesprekken te voeren en selfies te maken. Dit kan nu in uitstekende kwaliteit met de grotere 1,2 megapixel FaceTime HD camera met een verlichtingssensor aan de achterzijde.

De iPhone 5c FaceTime HD camera is iets beter dan de iPhone 5 of een eerdere generatie van de iPhone, vooral bij weinig licht. De FaceTime HD camera is bij lange na niet zo goed als de camera van de iPhone 5s die wordt aangedreven door een Apple A7 chip, maar dat is te verwachten.

iPhone 5c prestaties en de levensduur van de batterij

De iPhone 5c heeft dezelfde Apple A6 chip als de iPhone 5. Dat betekend dat de prestaties hetzelfde zijn als de iPhone 5 van vorig jaar. De iPhone 5c is een keer zo traag als de nieuwe Apple A7 chip die huisvest in de iPhone 5s. De iPhone 5c is uitgerust met een 32 bit chip en de iPhone 5s met een 64 bit chip. De snelheid van de iPhone 5c is voor de meeste mensen meer dan voldoende. Het draait geweldig met iOS 7, er zijn weinig vertragingen en storingen met de iPhone 5c.

Als het gaat om de levensduur van de batterij, kun je hetzelfde verwachten als bij de iPhone 5. Bij intensief gebruik zal de iPhone vaker op een dag opgeladen moeten worden, maar dat is algemeen bekend bij de huidige smartphones. Het is nog steeds wachten op een aanzienlijke verbetering van de levensduur van de batterij. Wil je de hele dag doorkomen met de iPhone 5c zonder deze tussentijds te hoeven opladen dan raad ik je aan om een oplader altijd mee te nemen als je onderweg bent.

Upgrade naar de iPhone 5c

Het mag duidelijk zijn dat de iPhone 5c een geweldig toestel is. De specificaties zijn gelijkwaardig aan die van de iPhone 5, alleen heeft het toestel een ander uiterlijk gekregen en dan bedoel ik vooral kleur. Ben je in het bezit van een iPhone lager dan de iPhone 5 dan is het een ware upgrade naar de iPhone 5c, ook als je een keer wat anders wilt dan standaard is de iPhone 5c een upgrade. Ben je in het bezit van de iPhone 5, dan is de 5c niet de upgrade waarop je hebt zitten wachten.

essay writer
write my essay canada
english essay help online