iPhone 5c camera

iphone 5c cameraDe iPhone 5c is een directe kopie van de iPhone 5 en dan zal het je vast en zeker niet verbazen dat het precies dezelfde 8 megapixel iSight camera heeft, compleet met een enkele Led flitser. De FaceTime HD camera heeft wel een upgrade gekregen, hoewel een front camera met 1,2 megapixels nog steeds niet jut van het is, noemt Apple het een upgrade. Gelukkig wordt de FaceTime HD camera het minste gebruikt van de twee camera’s op de iPhone 5c.

De camera van de iPhone 5c is super gebruiksvriendelijk. Iedereen kan met deze 8 megapixel camera de ultieme foto maken. Ook al is het scherm vergrendeld als nog kun je supersnel je camera applicatie openen. Schuif je vinger vanaf beneden omhoog en via het bedieningspaneel kun je direct de camera openen. Binnen enkele seconden is de camera applicatie geopend en kun je de mooist momenten vastleggen.

iSight camera reageert veel sneller

De iPhone 5c heeft een nieuw ontworpen sensor maar heeft dezelfde 8 megapixel behouden, zoals al eerder vermeld gaat het niet alleen om de megapixels maar ook om de hoeveelheid licht en de diafragma van de camera lens. De grootste verbetering aan de iPhone 5c camera is dat hij tot twee keer sneller reageert dankzij de nieuwe A6 processor. Je hoeft nu nooit meer een bijzonder moment te missen want als jij er klaar voor bent is de camera van de iPhone 5c er ook klaar voor.

essay writer
write my essay canada
english essay help online