iPhone 5c batterij

iphone 5c batterijDe levensduur van de batterij speelt een belangrijke rol bij de keuze van een nieuwe smartphone. Tegenwoordig wil iedereen de hele dag bereikbaar zijn met zijn of haar smartphone en lang niet alle toestellen staan dit toe. Dit heeft niet alleen te maken met de capaciteit van de batterij, het heeft ook een groot deel te maken met de gebruikersintensiviteit van de smartphone.

Apple maakt geweldige smartphones maar lang niet iedereen is tevreden over de capaciteit van de batterij. De iPhone 5c heeft ook geen geweldige capaciteit van de batterij en dat komt omdat het toestel maar slechts is uitgerust met een 1440mAh batterij. Dit is niet een hele grote capaciteit. De concurrentie heeft tegenwoordig batterijen met twee keer de capaciteit van de iPhone 5c. Apple probeert de capaciteit te compenseren door zuinigere processors te plaatsen in de toestellen.

Batterijduur afhankelijk van gebruik

Door de hoeveelheid functies die de iPhone 5c heeft vergt dit enorm veel capaciteit van de batterij. De levensduur van de batterij kun je verlengen door zuinig om te gaan met de capaciteit van de batterij. Dit kun je doen door meerdere keren per dag alle apps af te sluiten en de helderheid van het beeldscherm aan te passen. Toch is het aan te raden om bij de iPhone 5c ten alle tijden een oplader mee te nemen, zodat je zeker weet dat je nooit met een lege batterij komt te zitten.

essay writer
write my essay canada
english essay help online