Tips & Tricks voor de iPhone 4s

Wij geven je de beste tips & trucs om alles uit je Apple iPhone 4s te halen.

De iPhone 4s is immens populair maar lang niet iedereen kent alle tips & tricks van de iPhone 4s. Dat is de reden dat wij onderstaande lijst voor je samen hebben gesteld met de meest handige functies van de iPhone 4s, die lang niet iedereen kent, maar ontzettend makkelijk zijn.

Heb je een supergave afbeelding gezien op het internet en wil je deze delen met je vrienden, familie en kennissen maar heb je geen flauw idee hoe je dit moet doen? Dit kun je heel eenvoudig doen als je de onderstaande stappen volgt.

 

    • Heb je een afbeelding gevonden die je wilt delen?

 

    • Dan heb je twee opties: opslaan of kopiëren.

 

    • Dit kun je doen door op de afbeelding te drukken en dan verschijnt er een scherm met bovengenoemde mogelijkheden.

 

    • Om de afbeelding op te slaan op je filmrol, selecteer je opslaan.

 

    • Om de afbeelding te verzenden via Whatsapp kun je kopiëren selecteren en vervolgens plakken selecteren in het Whatsapp bericht.

 

De vliegtuig modus heeft in principe twee functies. De eerste functie is om alle verbindingen te verbreken met het netwerk wanneer je reist met het vliegtuig. Ten tweede kan het dienen om je batterij te besparen. Met een veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven kun de vliegtuig modus inschakelen en zullen alle verbindingen verbroken worden, maar je kunt nog wel steeds muziek luisteren en video’s bekijken.
Smartphone gebruikers kunnen niet meer zonder de camera van de smartphone. Maar het kost soms enkele handelingen om de foto camera te gebruiken terwijl je het nu direct nodig hebt. Bij de iPhone 4s kun je zelfs als het scherm vergrendeld is de foto camera openen door simpelweg het bedieningspaneel te openen vanaf de onderkant van je scherm. Hier vind je rechts onderin de camera app en binnen enkele seconden kun je dan foto’s maken.
In de App Store van Apple kun je duizenden apps downloaden en deze komen allemaal op verschillende tapbladeren te staan. Je kunt de apps ook organiseren door de apps die je bij elkaar wilt hebben in één map te plaatsen. De map maak je eenvoudig aan door twee apps op elkaar te plaatsen en vervolgens kun je de map een naam geven en hierin meerdere apps in plaatsen. Maak bijvoorbeeld een map aan voor alle social media apps.
De iPhone 4s is voor veel mensen onmisbaar, maar het kwijtraken, verliezen van de iPhone 4s is altijd mogelijk. Door de functie zoek mijn iPhone aan te zetten, kun je er achter komen waar je het toestel terug kunt vinden. Zoek mijn iPhone kun je inschakelen via ‘instellingen’ > ‘iCloud’! Vind je iPhone 4s nu altijd terug wanneer je het toestel kwijt bent.
essay writer
write my essay canada
english essay help online