Specificaties iPhone 4s

iphone 4s 2De iPhone 4s heeft een 3.5in Retina display, 8 megapixel camera met de mogelijkheid voor video opname in 1080p, Dual Core A5 processor, dubbele antennes voor een beter signaal en precies hetzelfde design als de iPhone 4. Apple’s iPhone 4s is misschien niet de nieuwste iPhone die je kunt kopen, maar het is nog steeds een populaire iPhone als we naar de verkoopcijfers kijken.

Design

Over het design van de iPhone 4s kunnen we kort en krachtig zijn, het is precies hetzelfde als het design van de iPhone 4. Alle kenners zien naast het scherm twee dunne zwarte balkjes lopen, hier achter zitten de antennes verstopt. Zowel de voor als achterkant van het toestel zijn identiek aan de iPhone 4. Alles is identiek zelfs het formaat van de twee toestellen zijn gelijk aan elkaar. De voor-en achterkant zijn gemaakt uit twee platen van gehard glas, dat ongelooflijk goed bestand is tegen krassen, hoewel het extreem gevoelig is voor verbrijzelen wanneer je het toestel laat vallen. Je zal je haast hardop gaan afvragen of de iPhone 4s dan wel enig verschil uit maakt ten opzichte van de iPhone 4. Ja, het is een aanzienlijk groot verschil, maar dit is allemaal verwerkt in de software en de hardware van het toestel.

Display

De iPhone 4s heeft een 3,5 inch beeldscherm met een resolutie van 960 bij 640 pixels, wat neer komt op een schermresolutie van 326 pixels per inch. Aan het beeldscherm is ook niet veel veranderd ten opzichte van de iPhone 4. Het is wel door de pixeldichtheid een Retina display, dit betekend dat het menselijke oog niet de individuele pixels kan waarnemen op normale kijkafstand. De 3,5 inch beeldscherm is perfect geschikt voor het bekijken van afbeeldingen, met behulp van apps en of voor het surfen op het internet.

Camera’s

iphone 4 6De hoofdcamera die aan de achterkant zit is een 8 megapixel iSight camera. Het heeft een diafragma van f/2.4 en het kan video’s opnemen in een resolutie van 1080p. De iPhone 4s camera wordt al jaren geroemd en dat komt omdat het een populaire camera is voor het maken van foto’s. Niet alleen hobbyisten maken gretig gebruik van de 8 megapixel iSight camera van de iPhone 4s, ook professionele fotografen hebben bewezen dat je met de iSight camera perfecte foto’s kunt maken.

De front camera, door Apple de FaceTime HD camera genoemd is velen malen minder indrukwekkend dan de hoofdcamera. De front camera is van VGA-kwaliteit, wat betekent dat het foto’s en video’s van 640 bij 480 pixels kan maken, het is voldoende, maar door de opkomende populariteit van de selfies is de FaceTime HD camera niet de gewenste selfie camera. De concurrentie van de iPhone 4s hebben veel betere front camera’s.

Ons oordeel over de iPhone 4s

Als je een iPhone wilt kopen, maar niet te diep in de buidel wilt tasten, dan is de iPhone 4s nog steeds een goede optie. De meeste iPhone gebruikers hebben een geweldige ervaring gehad met de iPhone 4s en wij kunnen dat niet ontkennen. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de iPhone 4s wil je nooit meer over naar een ander merk smartphone. De iPhone 4s defineert goede foto’s, is snel genoeg en het is instaat om op iOS 7 te draaien. De mindere punten van de iPhone 4s zijn de slechte kwaliteit van de FaceTime HD camera en het feit dat het toestel nog gebruikt maakt van de oudere 30-pins connector. Nieuwere iPhones maken gebruik van een lightning connector. Wat voor de meeste mensen nog een struikelblok kan zijn is dat de iPhone 4s maar een 3,5 inch beeldscherm heeft, terwijl de concurrentie al lange tijd smartphones levert met vele malen grotere beeldschermen. Ons oordeel is uitermate positief op de paar kleine minpuntjes na!

essay writer
write my essay canada
english essay help online