iPhone 4s review

iphone 4s 4Volledige review van de iPhone 4s; Het toestel is sneller, heeft een betere camera, voorzien van twee antennes en het is uitgerust met Siri.

De iPhone 4s wordt door veel mensen gezien als een geringe verbetering ten opzichte van de iPhone 4. Dit is niet juist! De iPhone 4s is een respectabele verbetering, ondanks dat het design identiek is aan de voorgaande generatie. Met de 4s worden al je zintuigen geprikkeld. Deze smartphone is veel verder dan alle voorgaande generaties. Vooral de hardware is vooruitgegaan, een sneller chipset, betere camera en het bereik is aanzienlijk verbeterd doordat Apple de iPhone 4s voorzien heeft van twee antennes. Het is een grote sprong voorwaarts als je de iPhone 4s in je handen krijgt.

Hetzelfde design maar verbeterde hardware

Aan het design is niets veranderd, ten opzichte van de iPhone 4. Het heeft dezelfde iconische vorm, dezelfde glazen panelen aan de voor- en achterkant en de randen zijn van aluminium. Ondanks dat het design niet nieuw is omdat het eerder gebruikt is bij de iPhone 4, is het nog steeds één van de beste ontworpen smartphones en helemaal als je verder kijkt naar de hardware van het toestel. Doordat het toestel aan de voor- en achterkant van glas is, blijft het toestel enorm breekbaar.

Er zijn enkele kleine, subtiele verschillen tussen de iPhone 4s en iPhone 4. Beide toestellen zijn allebei 9,3 millimeter dun bij 115,2 millimeter hoog en 58,6 millimeter breed, maar de iPhone 4s is net iets zwaarder in gewicht. De iPhone 4s is welgeteld 3 gram zwaarder, waardoor het gewicht uitkomt op 140 gram. Dat het toestel zwaarder is dan zijn voorganger komt door een extra antenne en een verbeterde camera.

Fenomenale iSight camera

Apple weet iedereen altijd te verbazen, nu ook met de camera van de iPhone 4s. De camera aan de achterkant van het toestel is in megapixels verhoogd naar 8 megapixels en het is geschikt voor het opnemen van video’s in 1080p. Apple heeft ook een verbetering aangebracht in de verlichting sensor en het heeft het diafragma van de lens verkleint naar ƒ/2.4 om zo veel mogelijk licht en beeld te kunnen vastleggen. Ook heeft Apple de scherpte verhoogd door een extra stuk glas te monteren. Er is ook een infrarood-filter toegevoegd om de kleuren te verbeteren en beeldstabilisatie om de perfecte video op te nemen, zonder dat het beeld schud.

Monsterlijke nieuwe chipset

iphone 4s 5Met de nieuwe Apple A5 chip, en de veeleisende nieuwe functies, zoals locatie herinneringen en Siri, is de levensduur van de batterij een zorg. Toch verzekerd Apple dat de levensduur van de batterij weinig verandering te weeg zal brengen ten opzichte van de iPhone 4. Maar de stand-by tijd van de iPhone 4s is aanzienlijk afgenomen, maar liefst 33 procent.

De levensduur van de batterij neemt vooral snel af, wanneer je heel veel functies en features gelijktijdig laat draaien. Het is verstandig om apps vaker volledig af te sluiten om zo de levensduur van de batterij te verhogen. Als je de iPhone 4s de hele dag door frequent wilt gaan gebruiken kun je het beste een oplader mee nemen want dan kun je de hele dag door genieten van alle functies en features op de iPhone 4s.

Upgrade naar de iPhone 4s

Als je toe bent aan een nieuw toestel en je wilt een upgrade en je hebt nog een oud model dan is de iPhone 4s een flinke stap voorwaarts. Heb je een iPhone 4 of een gelijkwaardige smartphone dan is de upgrade naar de iPhone 4s nihil en is het beter om de overstap te maken naar de iPhone 5 of 5s. Ben je toch van plan om de iPhone 4s te kopen en je bent tot nu in het bezit van een ouder toestel dan krijg je bij de iPhone 4s nieuwe functies, meer snelheid, betere camera, twee antennes en Siri.

essay writer
write my essay canada
english essay help online