iOS 10 op de iPhone 6

0

iOS 10 op de iPhone 6

Op 3 april bracht Apple haar laatste versie van het besturingssysteem uit, dit besturingssysteem kreeg de naam iOS 10. Het besturingssysteem ‘iOS’ werd eerst uitgebracht voor de iPhone ’s van Apple, later is het ook uitgebreid naar de iPod touch, iPad en Apple TV. Inmiddels zijn er meer dan 1.4 miljoen apps beschikbaar voor het besturingssysteem, deze apps zijn hoofdzakelijk gemaakt door de gebruikers van de mobiel en bedrijven. Je kan deze apps gratis downloaden of kopen in de zogenoemde ‘App store’ van Apple, hiervoor dien je echter wel een Apple-account voor nodig te hebben. De grootste concurrent van Apple’s iOS voor smartphones is op dit moment Android, dat wordt gebruikt op de toestellen van andere smartphone fabrikanten zoals Sony, Samsung, etc.

Nieuwe features en updates

Met de nieuwe update van het besturingssysteem komen natuurlijk ook allerlei handige nieuwe features bij kijken, maar ook verschillende updates voor apps en andere functies zoals de 3D Touch. De nieuwe features die de gebruiken bij de update naar iOS 10 krijgt zijn onder andere nieuwe notificaties, een widgets-paneel en de gebruiker kan nu de standaard apps van Apple verbergen zodat deze niet meer terugkomen in het menu. Daarnaast zijn de hebben de standaard apps van Apple, zoals Maps, Notes, Music, Mail, Camera, etc. ook enkele nieuwe features gekregen. Ook heeft het control center van het besturingssysteem een make-over gekregen waardoor je de smartphone nu nog persoonlijker kan maken door bijvoorbeeld verschillende kleuren in te stellen. Naast de bovengenoemde features zijn er ook nog kleine aanpassingen gemaakt die niet zoveel invloed zullen hebben op het gebruik van de telefoon.

Sneller, handiger en meer waarde?

Omdat ook deze smartphone van Apple nog steeds de laatste updates krijgt, wordt de waarde die deze mobiel met zich mee draagt weinig veranderd. Hierdoor kan je, je oude iPhone 6 nog steeds voor een redelijk hoog eenvoudig online verkopen aan particulieren of bedrijven. Dit komt met name doordat er naast allerlei nieuwe features is ook de code van het besturingssysteem verbeterd, hierdoor hebben Apps minder moeite nodig om een bepaalde actie uit te voeren en kan de telefoon verschillende data eenvoudiger verwerken. Ook kan dit er tot leiden dat er verschillende apps een vernieuwde code krijgen die beter werkt met de code van iOS 10. Al met al zorgt dit ervoor dat hij sneller en eenvoudiger te gebruiken is op de iPhone ‘s. Ook geeft iOS 10 appontwikkelaars toegang tot de API’s (Application programming interface) van drie grote iOS systeem apps namelijk: Siri, iMessage en Maps. Hierdoor kunnen zij aanpassingen brengen aan deze apps door middel van hun eigen apps om het zo persoonlijker te maken voor de gebruiker.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online