Het mid-range vlaggenschip van Nokia: De Nokia Lumia 830

0

Je wil een goede telefoon, die betrouwbaar is, solide, snel, gemakkelijk te besturen maar je wil niet elke maand weer tenenkrommend naar je bankafschrift staren waar die enorm hoge telefoonrekening weer is afgeschreven. Koop dan de Nokia Lumia 830 en verzeker je zelf van één van de beste telefoons in de prijsklasse tot 300 euro! Je kunt er ook voor kiezen om een abonnement te nemen en dan ben je al de eigenaar van een Lumia 830 vanaf 23 euro per maand!

Wat voor telefoon koop ik voor deze prijs?

Je koopt een telefoon die sterk is, dankzij het Gorilla Glass 3 heb je een krasbestendige telefoon en dat is uiteraard ideaal. Verder maak je gebruik van het besturingssysteem van Windows, Windows 8.1, deze kun je synchroniseren met je computer. Hierdoor heb je al je bestanden en zelfs je agenda, op zowel je computer als op je telefoon. Wil je nog snel even een document doorlezen voor een vergadering of presentatie, met slechts enkele klikken heb je het document tevoorschijn gehaald op je Nokia Lumia 830. Zeker dankzij de 1.2 GHz processor en 1 GB RAM heb je geen last van een trage telefoon.

Wat zijn de voordelen van de Lumia 830?

Je kunt voor deze prijs een heel scala aan telefoons kopen, maar geen enkele telefoon is zo betrouwbaar als de Nokia Lumia 830. Er zit een goede processor in, waardoor je niets inlevert op snelheid, een goede camera van maar liefst 15 MP en een zeer goede synchronisatie met de computer waardoor je alles bij de hand hebt. Het kopen van de Nokia Lumia 830 is een gegarandeerd succes, het is namelijk een telefoon die betrouwbaar is maar niet te duur. Koop vandaag nog de Nokia Lumia 830 en verzeker jezelf voor de komende jaren van een goede telefoon!

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online