Gorilla Glass

0

Elke dag zie je mensen bezig met hun smartphone en de kans dat er iets mee gebeurt is dan ook erg groot. De smartphone wordt gebruikt op school, op het werk of thuis. Het is dan goed mogelijk dat je je telefoon net laat vallen en dan loop je de kans dat je scherm kapot gaat. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten, want een reparatie van het scherm kost weer flink wat geld. Een telefoon kost al gauw 400 euro en door een sleutel heb je vaak al een krasje op het scherm. Het Amerikaanse bedrijf “Corning” heeft nu het Gorilla Glass uitgevonden, dit is een stevige display die het bijna onmogelijk maakt diepe krassen in het scherm te maken.

In 2010 kreeg de Samsung Galaxy S het Gorilla Glass, deze glassoort zorgde voor minder vingerafdrukken, was minder krasgevoelig, brak minder snel en was flexibeler. Nu een aantal jaren verder is dit glas alleen maar verbeterd. In 2012 kwam de Gorilla Glass 2 en in 2013 al de Gorilla Glass 3. Tegenwoordig zitten in de nieuwe smartphones Gorilla Glass 4, deze is 20 à 25 procent dunner dan het voorgaande model en ten minste twee keer zo sterk als displays van concurrenten. Natuurlijk kan het glas altijd nog breken wanneer de smartphone ongelukkig valt, maar deze display zorgt er wel voor dat de kans op een barst vele malen kleiner is. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, want als je pech hebt kan je dagen niets met je telefoon en kan niemand je bereiken. Gelukkig is er dan wel altijd nog een telefoonservice, maar toch is het fijn als het scherm van je telefoon mooi blijft en zo bespaar jij ook weer kosten. Wil je toch wat meer weten over de telefoonservice of antwoordservice? Dan zijn er genoeg aanbieders die u hier mee kunnen helpen.

Delen

Over de schrijver

Sophie Middelkamp

Hallo! Ik ben Sophie Middelkamp. Ik werk als internet marketeer, gespecialiseerd in de telecom en vakantie niches. Doordat ik veel contacten heb in de telecom branche ben ik op de hoogte van de laatste geruchten. Deze geruchten en nieuwsberichten deel ik op kopeniPhone.com zodat jullie deze kennis ook kunnen opdoen. Daarnaast zoek ik de beste iPhone aanbiedingen uit zodat je altijd de beste prijs betaald!

Reageren op het bericht

*

essay writer
write my essay canada
english essay help online